• okt30

  Sprogskole i udlandet - Lær spansk under fremmede himmelstrøg

  Vidste du, at KILROY samarbejder med sprogskoler i hele verden, der giver dig en unik mulighed for at lære fremmedsprog under varme himmelstrøg? Læs mere om de mange muligheder her og om vores nye sprogskole i Puerto Viejo, Costa Rica.

  Hvor kan jeg komme på sprogskole i udlandet? Et sprog læres bedst i det land, hvor det tales. Sprogkurserne finder sted i følgende lande:

  Sprogskole i Argentina - lær spansk i Argentina Sprogskole i Costa Rica - lær spansk i Costa Rica Sprogskole i Ecuador - lær spansk i Ecuador Sprogskole i Mexico - lær spansk i Mexico Sprogskole i Panama - lær spansk i Panama Sprogskole i Peru - lær spansk i Peru Sprogskole i Spanien - lær spansk i Spanien Hvorfor skal jeg tage et sprogkursus i udlandet? Et ophold på sprogskole i udlandet giver dig mulighed ... Læs mere
 • okt22

  Drømmerejser til Sydamerika med AIR FRANCE & KLM

  Høje bjergtinder, smukke strande, samba og salsa, indianerruiner, markeder, verdensstørste regnskov, vulkaner, ørken, gigantiske vandfald og et unikt dyreliv... Ja, Sydamerika har alt!

  Drømmer du om at rejse til Sydamerika i efteråret eller til nytår? Så er det nu du skal bestille. Sammen med disse flypriser f... Læs mere
 • okt08

  Konkurrence: Vind et rejsegavekort på 10.000 DKK + GoPro kamera

  Vil du vinde et rejsegavekort på 10.000 kr – og et GoPro kamera oveni? Det kan du – og det er nemt! Du skal bare indsende dit bedste rejseselfie* via konkurrenceapp´en her, og samtidigt forklare i en sætning hvordan indholdet på billedet gjorde dig til den du er i dag.

  Hvad står KILROY egentlig for? Du kan læse... Læs mere
 • okt08

  Etihad Airways kampagne - Skynd dig, tilbuddet slutter 04/11

  Etihad Airways er de Forenede Emiraters nationale flyselskab og er belønnet med titlen Verdens førende flyselskab hele fire år i træk siden 2003.

  Etihad Airways har et omfattende rutenetværk, så hvad enten du ønsker at rejse til Afrika, Asien eller Australien kan Etihad Airways bringe dig frem.

  Du kan altid gøre stop i Abu ... Læs mere
 • okt04

  GoPro – det perfekte rejsekamera

  Du har sparet op til din rejse i månedsvis. Måske endda hele året. Nu skal det være; billetterne er bestilt, rejsen er planlagt og spektakulære oplevelser venter forude. Men hvilket kamera skal du have med til at dokumentere alt det vilde, sjove, skønne, smukke og fjollede? Du har naturligvis en telefon med kamera, men den tager ikke ligefrem billeder i top... Læs mere
Kontakt