Sprogskole i udlandet - Lær spansk under fremmede himmelstrøg

Sprogskole i udlandet - Lær spansk under fremmede himmelstrøg

Vidste du, at KILROY samarbejder med sprogskoler i hele verden, der giver dig en unik mulighed for at lære fremmedsprog under varme himmelstrøg? Læs mere om de mange muligheder her og om vores nye sprogskole i Puerto Viejo, Costa Rica.

Hvor kan jeg komme på sprogskole i udlandet?

Et sprog læres bedst i det land, hvor det tales. Sprogkurserne finder sted i følgende lande:

 • Sprogskole i Argentina - lær spansk i Argentina
 • Sprogskole i Costa Rica - lær spansk i Costa Rica
 • Sprogskole i Ecuador - lær spansk i Ecuador
 • Sprogskole i Mexico - lær spansk i Mexico
 • Sprogskole i Panama - lær spansk i Panama
 • Sprogskole i Peru - lær spansk i Peru
 • Sprogskole i Spanien - lær spansk i Spanien

Hvorfor skal jeg tage et sprogkursus i udlandet?

Et ophold på sprogskole i udlandet giver dig mulighed for at lære et nyt sprog – eller blive endnu bedre til et du i forvejen er begyndt på at lære. Du vil møde masser af andre unge mennesker fra hele verden, som du kan dele oplevelsen med og måske møder du en du kan rejse videre sammen med. På et sprogkursus i udlandet forbedrer du dine sprogkundskaber og får et indblik i landets unikke kultur og historie. Du bliver i stand til bedre at kommunikere med de lokale, og derfor vælger mange at starte f.eks. deres rundrejse i Sydamerika med et sprogkursus. Samtidig bliver du rustet til en international karriere efter dine studier.

Hvor kan jeg tage på sprogskole og hvad er inkluderet?

KILROY samarbejder med sprogskoler i Europa, Mellemamerika og Sydamerika, hvor du kan lære spansk.

Et sprogkursus inkluderer:

 • Undervisning alene, i par eller i mindre grupper
 • Varighed: 1-4 uger
 • Typisk arrangerer sprogskolerne også ture i lokalområderne ved siden af undervisningen, så du kan øve dig på sprogene og opleve landenes kultur
 • Nogle skoler tilbyder indlogering på skolen, mens andre samarbejder med hostels i nærheden

Uanset, hvad du vælger, garanterer vi, at dit ophold på sprogskole bliver en uforglemmelig oplevelse!

Vil du på sprogskole i udlandet?
Kontakt KILROY

 

NYHED: Sprogskole i Costa Rica

Vores nyeste tilbud i rækken af sprogskoler ligger i Puerto Viejo, Costa Rica. Skolen ligger blot 200 meter fra stranden i en hyggelig by elsket af backpackere og surfere for dens smukke strande, den afslappede stemning og de tungeste bølger i Costa Rica.

Skolen tilbyder kurser i spansk af 1-2 ugers varighed med undervisning 1-til-1 eller i mindre grupper for både begyndere og øvede. Skolen er omgivet af en dejlig have, hvor du kan slappe af i en hængekøje eller læse dagens lektier. Der er gratis wi-fi på skolen, så du nemt kan holde kontakten med familie og venner derhjemme. Du bor på skolen i enkeltværelse, dobbeltværelse eller i mixed dorm med fire andre. Skolen har alt hvad du kan ønske dig med fællesarealer, køkken og sågar sin egen turistinformation, hvor du kan booke ture i lokalområdet, hvad enten du vil surfe, snorkle eller på opdagelse i junglen.

Når du ikke har undervisning har Puerto Viejo en masse andet spændende at byde på! Lige uden for byen ligger junglen med fantastisk dyreliv, hvor du bl.a. kan se både dovendyr, aber, myreslugere, og massevis af farverige fugle. Efter en lang dag på skolen kan du indtage byens natteliv med restauranter og diskoteker, hvor du kan slå dig løs til salsa-, reggae- og kalypso-rytmer.

Du kan læse mere om sprogskolen i Puerto Viejo her:

 

Vil du på sprogskole i udlandet?
Kontakt KILROY

 

Se også andre populære sprogskoler:

Relaterede indlæg
Kontakt