5 fede road trips i USA

5 fede road trips i USA

Drømmer du om at speede (indenfor fartgrænserne naturligvis) ned ad Highway 1 i en convertible, eller køre langs bjergkæder og gennem ørkenlandskaber i en firehjulstrækker? Et road trip i USA er en oplevelse for livet. Kombinationen af frihed og fleksibilitet til at stoppe og køre når du vil, med muligheden for at opleve både storbyer og natur på samme rejse, er helt unik.

Vores rejsekonsulenter har samlet deres 5 fedeste road trip forslag som inspiration til dit næste eventyr. Et road trip bør være på alles liste over must-oplevelser i 2014.

1. Road trip på Route 66

1. Road trip på Route 66
1-2 måneder
Route 66 har alt det USA er kendt for. Storbyer der aldrig sover, prærier så langt øjet rækker og små burgerjoints med hjemmelavede burgere så store, at der skal flere kolde colaer til at hjælpe dem på gled...
Læs mere og book her

 

2. Road trip langs USA's Østkyst

2. Road trip langs USA's Østkyst
3-5 uger
Oplev USA's smukke østkyst. På denne road trip har du god tid til at opleve de vigtigste byer på østkysten: New York, Boston og Washington. Når du kører mod syd, har du også mulighed for at se kysten og berømte Smokey Mountains undervejs.
Læs mere og book her

 

3. Road trip i USA & Canada

3. Road trip i USA & Canada
3-4 uger
På denne road trip kommer du gennem den nordøstlige del af USA til Canadas fantastiske storbyer; Ottawa, Montreal og Toronto. Du vil besøge den smukke Algonquin Park nationalpark, køre gennem eller cruise rundt om...
Læs mere og book her

 

4. Road trip i Californien

4. Road trip i Californien
1-2 uger
På denne klassiske road trip oplever du det bedste af hvad Californien kan tilbyde. Besøg vinmarkerne i Sonoma og Napa Valley, kast dig ud i en vandretur i Yosemite National Park og tag nogle overnatninger i de små byer langs Stillehavskysten...
Læs mere og book her

 

5. Road trip på Highway 1

5. Road trip på Highway 1
1-2 uger
Det bliver ikke bedre. 800 km tætpakket road trip med fede byer blandt fantastisk natur. Tag en road trip på Highway 1 langs Californiens Stillehavskyst og besøg San Francisco, Santa Cruz, Big Sur og Los Angeles...
Læs mere og book her

Vær opmærksom på at priserne for billeje er pr. uge samt at priserne i højsæson (juni-august) kan variere meget.

Vil du have hjælp?
Kontakt en rejsekonsulent


Du kan finde flere forslag til road trip oplevelser i hele verden eller ringe til vores rejsekonsulenter for tips og tricks på 70 15 40 15 eller sende os en e-mail.

Relaterede indlæg
Kontakt