• nov01

  Disse 9 bøger sætter gang i din rejselyst

  Hvem elsker ikke en god bog der kan få én til at forsvinde fra hverdagen, inspirere den næste rejse og samtidig beskrive verdens spændende kulturer og samfund. Her præsenterer vi KILROYs liste over de bedste rejsebøger, skrevet af inspirerende mennesker.

  Læs dem, far vild og følg deres fodspor. Eller hvorfor ikke sammensætte din egen jordomrejse og lære noget om dig selv?

   

  "Wanderlust: A Love Affair with Five Continents" af Elisabeth Eaves

  Elisabeth's umættelige sult efter det fremmede og mødet med nye mennesker og kulturer opsummerer det KILROY står for. Enhver backpacker burde kunne relatere til dette og vil elske denne bog.

   

  "Absolutely faking it" af Tiana Templeman

  En backpackers historie om at prøve at passe ind på fancy hoteller - med et meget stramt budg... Læs mere
 • jul12

  Du ved at du lider af rejsefeber, når...

  Hvis du kan relatere til flere af nedenstående 20 tegn på rejsefeber bør du omgående søge hjælp!

  Du lider af rejsefeber når... 1. ... du allerede har planlagt den næste rejse INDEN du knapt nok er kommet hjem fra den seneste!

  2. ... du kan pakke en rygsæk med lukkede øjne - og ved præcis hvad du behøver til rejsen.

  ... Læs mere
 • maj30

  5 tips til at rejse i Californien på et backpackerbudget

  Ok, indrømmet, Californien er ikke det allerbilligste sted at backpacke, MEN, man kan gøre rigtig meget for at få fede og billige, eller gratis, oplevelser på den amerikanske vestkyst. Denne artikel indeholder ikke gode råd om shopping på Rodeo Drive eller Michelin restauranter, men om hvordan rejsen rundt i Californien kan ... Læs mere
 • maj04

  48 amerikanske stater på en og samme tur

  Det ultimative USA eventyr! Vi har svært ved at få armene ned over denne rejse, som tager dig på et zig-zag eventyr igennem USA.

  Er du typen der har lyst til at opleve det hele? Hvad med en rejse igennem 48 ud af USAs 50 stater på et helt vanvittigt road trip!

  Denne rejse er den eneste af sin slags og den varer i 80 dage... Læs mere
 • apr18

  9 vilde naturoplevelser på vores planet!

  Hos KILROY elsker vi at inspirere og give dig idéer og forslag til dit næste eventyr ude i verden.

  Herunder viser vi dig 9 vilde naturoplevelser på vores planet, som vi mener, er særligt smukke og som byder på den dér ekstra unikke naturoplevelse man som eventyrrejsende efterlyser.

  Få hjælp af KILROY til at sammensætt... Læs mere
 • jul20

  Oplev Sri Lanka før alle andre

  Sri Lanka er en smuk ø-stat i Sydøstasien, lige syd for Indien. De smaragdgrønne tropiske skove, flotte strande, smukke, grønne landskaber, den venlige befolkning, den gamle og traditionsrige kultur og det imponerende dyreliv venter på at blive oplevet.

  Flybilletter til Sri Lanka t/r fra 3800,- Ja, Sri Lanka har masser at byde på, og det er bar... Læs mere
 • dec10

  Frivilligt arbejde med sport

  Kan du lide kombinationen af glade børn og sport? Kunne du tænke dig at undervise udsatte børn og unge i en sportsgren i udlandet? Så læs mere her. Frivilligt arbejde med sport - sport spreder glæde Flere steder i verden bor der børn og unge der drømmer om at komme væk fra en barsk hverdag og opleve glæde gennem sport. Det kan du være med til at påvir... Læs mere
 • dec09

  Vil du fejre jul i udlandet?

  Det er ved at være lige op over så måske du allerede har planlagt hvor du skal fejre jul? Ellers kan denne liste over potentielle 'julelande' måske give dig inspiration til næste års juleaften?

  Du kan i hvert fald komme tættere på julen, julemanden og rensdyrene på en af disse destinationer - KILROY guider dig til jul i udlandet.

  1: Jul i Ala... Læs mere
 • dec09

  15 problemer alle backpackere vil forstå

  Hvis du har rejst jorden rundt eller været på længere rejser i udlandet, kan du med garanti nikke genkendende til nogle af disse hverdagsproblemer man kan møde på sin rejse.

  1. Savnet efter at sove i en dejlig, varm seng

  Det overgår det meste. Den ubeskrivelige følelse når man lægger hovedet på puden og kan nyde en... Læs mere
 • dec09

  11 stereotyper du møder på din rejse

  Hvis du har rejst, har du helt sikkert mødt dem - stereotyperne! Enten har du mødt dem på hostellet, på din adventurerejse, på dit surfkursus, på flyet, på stranden eller midt i regnskoven.... de er overalt! Her er nogen stereotyper som vi har mødt på vores rejser. Måske du kan tilføje flere til listen?

  1. Guitar gutten
  Læs mere
Kontakt