• feb21

  KILROY genåbner butik i Århus

  Århus! Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi har savnet Jer. Derfor glæder vi os til at slå dørene op for vores rejseglade unge og studerende den 1. august 2014.

  Genåbningen sker fire år efter at vi valgte at lukke ned i Århus, for at koncentrere os om Odense og København, men det er det helt rigtige, at vi endnu engang er præsenteret i Danmarks næststørste studieby.

  "Vi har igennem årene modtaget mange henvendelser fra studerende i Århus, som har bedt os om at komme tilbage, og det er med stor glæde at vi nu kan imødekomme dette ønske,” udtaler Sarah Crone der er Commercial Manager for KILROY Denmark.

  ”Vi oplever en generation af unge der for alvor vil ud i verden og udvide deres horisont. At være global er ikke længere en mulighed for de ekstraordinært eventyrlystne, eller en tilføjelse til et godt CV, det er ”e... Læs mere
 • feb18

  Backpacking i Asien

  Asien anses ofte som en af verdens mest populære backpackerdestinationer og ikke uden grund. Verdens største kontinent byder på autentiske og fascinerende kulturer og nogle af verdens smukkeste religiøse og historiske bygningværker som Taj Majal i Indien, Angkor Watt i Cambodia, Den Kinesiske Mur, Borobudur i Indonesien og mange flere. 

  En rejse til Asien bør også by... Læs mere
Kontakt