• mar27

  Flyv til hele verden med SAS

  Gør et kup og flyv til USA , Europa og Asien med SAS. Måske du er ved at planlægge din Jordomrejse og i denne forbindelse leder efter billige billetter.

  KILROY tilbyder et hav af oplevelsesrejser med adventure og eventyr overalt i verden, og vi vil med glæde gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Kontakt os og hør om vores eventyr og adventure.

  Hvor kan jeg flyve hen? Du kan fx. flyve til:

  USA: New York (læs mere om byen ved at klikke på linket) Chicago (læs mere om byen ved at klikke på linket) Washington DC (læs mere om byen ved at klikke på linket) San Francisco (læs mere om byen ved at klikke på linket)  

  ASIEN: Beijing (læs mere om byen ved at klikke på linket) Shanghai (læs mere om byen ved at klikke på linket) Tokyo (læs mere om byen ved at klikke på linket)  

  EUROPA: A... Læs mere
 • mar17

  Hvad skal du efter sommerferien?

  Livet er fuld af valg. Skoleåret er snart slut og forude venter en stor beslutning: Skal du holde sabbatår eller skal du direkte videre på studiet? Måske du gerne vil ud at rejse, arbejde for at få erfaring eller måske noget helt tredje.  

  Du ved højst sandsynligt godt, at KILROY er eksperter i rejser Jorden rundt, men vidste du, at vi også s... Læs mere
 • mar11

  Queensland - Hvor solen altid skinner

  Queensland er et paradis for backpackere. Der tilbydes alt fra surfing, dykning og afslapning på stranden til ekstreme former for backpacking adventures og fantastiske vandreture. Find din egen trope ø eller udforsk regnskovene og Australien's 'outback'. Læs mere om hvad du kan opleve i Queensland.

  Se vores spændende Queensland rejseprogram for... Læs mere
 • mar11

  Rejser rundt i Australien - Explore life Down Under!

  Australien er en af de mest populære backpackerdestinationer. Landet byder på alt fra surfing, dykning og afslapning på stranden til ekstreme outback eventyr og fantastiske hikes. Du kan vælge den traditionelle tur langs Østkysten eller en autentisk outback oplevelse. Eller måske Vestkysten og oplevelserne der tager di... Læs mere
 • mar05

  Tag på surfkursus og surfcamp i Marokko

  Surfcampen i Marokko ligger i Taghazout, hvilket er lige midt i hjertet af det marokkanske surferparadis og Marokkos aller bedste surfspot. Der er masser af fantastiske bølger at ride på, både for begyndere og for øvede surfere.

  Efter en aktiv dag på vandet, kan du slappe af på tagterrassen og nyde udsigten over byen. Atmosfæren på surfcampe... Læs mere
 • mar03

  De bedste sange til dit road trip

  Når man kører i bil skal der musik til -nuff said! Der er næsten ikke noget bedre end følelsen af frihed og bare suse derudad, specielt på en rejse hvor man selv bestemmer hvornår, hvordan og hvorhen.

  Måske er du ved at planlægge dit road trip ude i den store verden og mangler idéer til playlisten. Vi præsenterer hermed de ti tracks vi mene... Læs mere
 • feb28

  Frivilligt arbejde med elefanter i Thailand

  Kunne du tænke dig at arbejde som frivillig i dyrenes eget paradis? KILROY har glæden af at præsentere et nyt projekt i Thailand, hvor du får muligheden for at hjælpe elefanter og andre dyr med at komme tilbage til naturen efter at have været i fangenskab.

  Wildlife Friends Foundation Thailand driver et redningscenter for... Læs mere
Kontakt