Hvad skal du efter sommerferien?

Hvad skal du efter sommerferien?

Livet er fuld af valg. Skoleåret er snart slut og forude venter en stor beslutning: Skal du holde sabbatår eller skal du direkte videre på studiet? Måske du gerne vil ud at rejse, arbejde for at få erfaring eller måske noget helt tredje.

 

Du ved højst sandsynligt godt, at KILROY er eksperter i rejser Jorden rundt, men vidste du, at vi også samarbejder med nogle af de bedste universiteter rundt omkring i verden, og kan hjælpe dig med at blive optaget på en bachelor, kandidat eller et semester i udlandet?

Derudover kan KILROY også kan hjælpe dig med at deltage i frivilligt arbejde fx. med børn eller dyr i de fleste verdensdele, arrangere dit surfophold eller hjælpe dig med at få arbejde på et ski-resort i Canada en hel vintersæson?

Livet er som nævnt fuld af muligheder, og forneden kan du læse om de mange spændende eventyr du kan komme ud på!

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Vil du have hjælp?
Kontakt KILROY

Rejs Jorden rundt

Rejs Jorden rundt
En Jordomrejse vil du aldrig glemme. Det er et eventyr uden lige. Tag af sted med din ven eller veninde, kæreste eller tag selv af sted på dit livs oplevelse. KILROY hjælper dig med at sammensætte din Jordomrejse efter DINE ønsker!
Se vores forslag på Jorden rundt rejser

Læs i Australien

Læs i Australien
I Australien kan du kombinere spændende studier med et fantastisk klima og studere med lokale og andre internationale studerende. Kontakt KILROY's dygtige studievejledere. Vi glæder os til at hjælpe dig med komme 'Down Under'.
Læs om KILROY's studier i Australien

Studere i USA

Studere i USA
Vil du studere 'Tourism' på Hawaii eller måske 'Business' i New York? KILROY samarbejder med både colleges og universiteter i USA og kan tilbyde alt fra et semester til hele uddannelser. Læs i USA og få international erfaring!
Læs om KILROY's studier i USA

Frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde i udlandet
Vil du gøre noget godt for andre i lande som har brug for det. Frivilligt arbejde giver dig ikke blot dyb indsigt i et andet lands kultur, du får også venner for livet. Du kan fx. arbejde med børn, dyr og andre sociale projekter. Gør en forskel!
Se alle vores frivillige projekter

Tag på Working Holiday

Tag på Working Holiday
Med et Working Holiday visum kan du arbejde i Australien, New Zealand og i Canada. Du kan blandt andet få arbejde på hostels, barer og caféer. I Canada har du garanteret job på nogle af Canadas bedste skiresorts!
Læs mere om Working Holiday

Tag på road trip

Tag på road trip
Roadtrippin' er den ultimative frihed på en rejse. Du bestemmer ruten og vejene er dine! Lej en bil, campervan eller en motorhome og kør rundt i USA, Canada, Australien eller New Zealand. Se vores forslag her!
Læs mere om road trips

Praktik i udlandet

Praktik i udlandet
Med international praktik får du værdifuld erfaring til din fremtidige karriere, et boost til dit CV og minder for livet. KILROY samarbejder med nogle af de bedste praktikorganisationer i verden.
Læs mere om praktik i udlandet

Tag på adventurerejse

Tag på adventurerejse
Vill du dykke i Great Barrier Reef, surfe på Bali, trekke i Sydamerika, bungyjumpe i New Zealand, tage den Transsibiriske Jernbane eller tage på safari i Afrika? KILROY hjælper dig! Rejs på egen hånd, i en gruppe eller begge dele.
Se alle vores adventurerejser

 

Vil du have hjælp?
Kontakt KILROY
Kontakt