• apr18

  9 vilde naturoplevelser på vores planet!

  Hos KILROY elsker vi at inspirere og give dig idéer og forslag til dit næste eventyr ude i verden.

  Herunder viser vi dig 9 vilde naturoplevelser på vores planet, som vi mener, er særligt smukke og som byder på den dér ekstra unikke naturoplevelse man som eventyrrejsende efterlyser.

  Få hjælp af KILROY til at sammensætte din drømmerejse Kontakt os hvis du har spørgsmål om en rejse, eller hvis du vil have mere information om en specifik destination eller tur. Vores rejsekonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med dit næste store eventyr!

  KILROY kan hjælpe dig med billige flybilletter, overnatning, adventure og rundrejser over hele verden.

    1: Saltørkenen - Salar de Uyuni i Bolivia  Solopgangen i Salar de Uyuni lige efter der er faldet regn, er et syn for guder - ... Læs mere
 • apr28

  Vinderen af det bedste rejsebillede!

  Puha, det har været noget af en opgave, og heldigvis en smuk opgave, at udvælge det bedste rejsebillede ud af mere end 500 billeder!

  I de sidste 28 dage har I haft mulighed for at uploade Jeres rejsebilleder og dele dem med os allesammen på Instagram. Og man kan ikke andet end at blive glad for den store deltagelse og alle Jeres flotte, smukke og ... Læs mere
 • mar31

  Surfcamp og surfskole i Portugal

  Mangler du planer for foråret, sommerferien eller måske efteråret?

  KILROY kan varmt anbefale et ophold på surfcamp med fed surfundervisning i Portugal. Sæsonen er i fuld gang, og surfcampens surfbræt venter blot på at blive sat til vands. Du kan komme på surfcamp i Portugal 1, 2, eller 3 uger.

  Vil du af sted med dine ven, veninde, kæ... Læs mere
Kontakt