9 vilde naturoplevelser på vores planet!

9 vilde naturoplevelser på vores planet!

Hos KILROY elsker vi at inspirere og give dig idéer og forslag til dit næste eventyr ude i verden.

Herunder viser vi dig 9 vilde naturoplevelser på vores planet, som vi mener, er særligt smukke og som byder på den dér ekstra unikke naturoplevelse man som eventyrrejsende efterlyser.

Få hjælp af KILROY til at sammensætte din drømmerejse

Kontakt os hvis du har spørgsmål om en rejse, eller hvis du vil have mere information om en specifik destination eller tur. Vores rejsekonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med dit næste store eventyr!

KILROY kan hjælpe dig med billige flybilletter, overnatning, adventure og rundrejser over hele verden.

Har du spørgsmål om en rejse?
Kontakt KILROY

 

1: Saltørkenen - Salar de Uyuni i Bolivia

Saltørkenen i regnvejr - rejser i Bolivia regnvejr

Adventure i Salar de Uyuni I Bolivia

Solopgangen i Salar de Uyuni lige efter der er faldet regn, er et syn for guder - og dig! Under regnsæsonen i Bolivia bliver verdens største saltoverflade forvandlet til verdens største spejl. Langt størstedelen af året er saltørkenen hvid så langt øjet rækker, men nogle få gange om året bliver den omdannet til dette kæmpemæssige spejl. Det sker ikke så tit, men når det sker, får stedet et helt anderledes men ikke mindre fascinerende præg.

Bonus info: Salar de Uyuni er lige så stor som Sjælland og lidt til - så der er oplevelser til mange dage og uger her!

Læs mere om rejser til Bolivia og saltørkenen.

 

2: Antelope Canyon i Arizona, USA  

Antelope Canyon i Arizona i USA - unikke rejseoplevelser

Antelope Canyon Rejser Arizona - unikke rejseoplevelser

I denne smalle og dybe kløft i den nordlige del af staten Arizona (hvor også Las Vegas ligger), kan du opleve disse smukke formationer dannet af vand. Det tager cirka fire timer at køre hertil fra Las Vegas og cirka to timer fra Zion National Park - og det er hele køreturen værd. 

Læs mere om rejser til the US of the A her.  

 

3: Dead Valley (DeadVlei) i Namibia, Afrika 

Dead Valley i Namibia i Afrika - Vilde oplevelsesrejser

Dead Valley i Namibia - Rejser i Afrika Med Andre Unge 1280x 720

Dead Valley i Namibia, også kendt som DeadVlei eller Dooie Vlei, er en af verdens største sandklitter. De døde træer vidner om, at der engang var vand til at de kunne vokse og er resterne fra det der engang var skov. Man mener at træerne er mindst 900 år gamle (hvis blot træer kunne tale!) og grunden til at de ikke forsvinder, er pga. den hårde tørke. Træerne er nu sorte pga. solen. Et helt igennem fantastisk naturfænomen.  

Et godt råd med på vejen: Husk din hat, solbriller og en masse vand!

Læs om vores rejser til Afrika og Namibia her.

 

4: Zhangye Danxia Landform i Gansu, Kina

Danxia Landform I Gansu I Kina - Naturoplevelser I Kina - Rejser Med Andre Unge

 

Kinas Regnbue Bjerge - Zhangye Danxia Bjerge - Bjerge Med Farver 1280x 720

De vilde farver i Zhangye Danxia geologiske park i Gansu provinsen i Kina, er resultatet af røde sandsten og mineraler der har udviklet sig de sidste 24 millioner år. Området er blevet en populær turistdestination de sidste par år. Der er blevet bygget et par vandrestier så man nemmere kan komme nærmere de smukke regnbuefarver.

Læs mere om rejser og oplevelser i Kina her.

 

5: Lac Rose (Lake Retba) i Senegal

Lac Rose - Pink Sø I Afrika - Lyserød Sø - Lake Retba I Senegal 1280x 720

 

Lake Retba Eller Lac Rose I Senegal - Pink Sø I Afrika - Lyserød Sø 1280x 720

Lac Rose (eller Lake Retba) i Senegal er mere lyserød end din yndlings jordbærmilkshake. Eksperter siger at den lyserøde farve kommer fra cyanobacteria - en harmløs bakterie der lever i vandet. Lake Retba har derudover også et højt indhold af salt, ligesom Det Døde Hav, hvilket gør at man let flyder i det lyserøde vand - dream come true?

Insider tip: Der er også en lyserød sø i det vestlige Australien - Lake Hillier er navnet!

Læs mere om vores rejser og oplevelser i Senegal her.

 

6: Grand Prismatic Hot Spring i Yellowstone, Wyoming, USA

Grand Prismatic Spring I Wyoming I Yellowstone National Park I USA 1280x 720

Prismatic Spring i Yellowstone National Park i Wyoming I USA 1280x 720

De forskellige farver i Yellowstone Hot Springs er opstået af de bakterier der lever i de forskellige temperaturzoner. Nogle forskere mener, at vores liv på jorden startede på denne måde! Grand Prasmatic er den største Hot Spring i USA og den tredjestørste i verden.

Læs mere om rejser og oplevelser i USA her.

 

7: Yuanyang rismarker i Kina

Yuanyang Rismarker I Kina - Smukke Rismarker I Kina - Oplevelser I Kina

 

Yuanyang Risterasser i Kina - Smuk Natur i Kina - Rejser Og Adventure I Kina 1280x 720

Yuanyang rismarker i den sydøstlige provins Yunnan provins i Kina ligger fra 140 meter og op til 3000 meter over havets overflade i Ailao bjergene. Rismarkerne ligger kun omkring 50 km fra den vietnamesiske grænse. På trods af dette utroligt smukke scenarie er Yuanyang ikke turistet, primært pga. lokationen og at der ikke er en lufthavn i nærheden. Kun indtil for nylig begyndte man at bygge større veje der kan bringe turister hertil fra Kunming.

Læs mere om rejser og oplevelser i Kina her.

 

8: Mount Romaira på grænsen mellem Venezuela, Brasilien og Guyana

Mount Roraima I Sydamerika - Bjergkæde I Sydamerika

 

Mount Roraima i Sydamerika - Oplevelser i Sydamerika

Mount Roraima, også kendt som Tepuy Roraima, er den højeste del af Pacarima bjergene, og ligger på grænsen mellem Brasilien, Venezuela og Guyana. I dag er Mount Roraima en populær destination blandt backpackere. Selvom ruten for at komme op på plateauet ofte benyttes og er godt markeret, er det alligevel nemt at blive væk på vej mod toppen pga. de tykke skyer der næsten altid omringer bjerget. Næsten alle der bestiger bjerget gør det fra Venezuelas side. 

Læs mere om rejser og oplevelser i Sydamerika her.

 

9: Plitvice vandfald i Kroatien

Plitvice Vandfald I Kroatien 1280x 720 

Plitvice vandfald i Kroatien - Rejser og oplevelser i Kroatien

Plitvice Lakes National Park, de smukke floder og vandfald i Kroatien, er kendt for de mange forskellige og skiftende farver. Alt afhængig af antallet af mineraler og organismer i vandet samt solens placering på himlen forårsager skift mellem azurblå, grøn, grå og blå. Man kan opleve vandfaldene fra stier der er bygget rundt omkring i nationalparken. Plitvice Lakes National Park ligger i det centrale Kroatien.

Læs mere om KILROYs rejser og oplevelser i Kroatien her.

Har du spørgsmål?
Kontakt en rejsekonsulent

 

 

   

Kontakt