Vinderen af det bedste rejsebillede!

Vinderen af det bedste rejsebillede!

Puha, det har været noget af en opgave, og heldigvis en smuk opgave, at udvælge det bedste rejsebillede ud af mere end 500 billeder!

I de sidste 28 dage har I haft mulighed for at uploade Jeres rejsebilleder og dele dem med os allesammen på Instagram. Og man kan ikke andet end at blive glad for den store deltagelse og alle Jeres flotte, smukke og fantastiske billeder - tusind tak for deltagelsen til alle!

Selvom vi herunder kun poster vinderbilledet samt anden, tredje og fjerdepræmien håber vi, at I vil gå ind og se alle billederne på hashtag #kilroykonkurrence på Instagram.

Vi glæder os til at sende vinderen af dette billede af sted på nye eventyr ude i den store verden, og vi glæder os, til at overraske Jer med flere konkurrencer i fremtiden!

Indtil da - EXPLORE LIFE!

Vinder af et rejsegavekort på 5000 DKK - Camilla i Gambia

Børn i Gambia

"Billedet af Nima og Ulrikgading-ding i Gambia er valgt som vinder eftersom det symboliserer glæde, ægthed og det simple liv. Fotografen er tydeligvis til stede hos de lokale og oplever en nærhed med børnene. Udtrykket i de to børns ansigter smitter, og man kan ikke gøre andet end at blive glad af at se på billedet. Det ser ud til at være en fantastisk oplevelse at overvære badet."

- KILROYs jury.  

 

2. præmien - 2x biografbilletter - Silja i Dubai

Rejsebillede - Dubai - konkurrence 

3. præmien - 2x biografbilletter - Linda i Nepal

Rejsebillede - Nepal

 

4. præmien - 2x biografbilletter - Mathias i New Zealand

Rejsebillede - New Zealand

 

Tak til alle som deltog i konkurrencen!

 

Relaterede indlæg
Kontakt