• jun11

  Asiens hemmelige perle - Besøg landet de andre ikke besøger!

  Alle der har rejst rundt i Asien har helt sikkert, på et eller andet tidspunkt, stødt på andre danskere. Man kan være i tvivl om man skal råbe "hej dansker", og føre samtalen videre, eller om man bare skal lade som om at man ikke forstår hvad de siger. Selvom det kan være rart at møde nogle fra hjemstavnen, især hvis man har været væk i længere tid, så er følelsen af at føle sig 'alene' og samtidig velkommen i et land, også virkelig fed - og den følelse kan man opleve i Taiwan.

  Inkluder Taiwan på din jordomrejse Taiwan er ofte glemt på rejser til Asien og det er en skam. Den smukke ø, der officielt hører under Kina men som helst ser sig selv som en selvstændig republik, ligger øst for Kina og har et indbyggertal på cirka 23 millioner.

  Naturen i Taiwan er smuk og mange st... Læs mere
 • maj26

  Frivilligt arbejde: Natur- og miljøbevarelse

  Bløder dit hjerte for naturen og miljøet, og drømmer du om at gøre en forskel, stor som lille, for at bevare naturen; dyrene og plantelivet omkring os? KILROY har indgået et samarbejde med en række projekter, hvor naturbevarelse og miljøarbejde er i fokus.


  Af eksempler på frivilligt arbejde kan du bl.a. ar... Læs mere
 • maj22

  Flyv billigt til USA & Asien med SAS! BOOK NU!

  SAS har netop sat billige flybilletter til salg, så hvis du er ved at planlægge en rejse til USA eller Asien til efteråret eller vinteren, så er det nu at du skal slå til. BOOK INDEN DEN 26. MAJ!!

  Herunder kan du se de vilde tilbud med SAS, som kun er tilgængelige online, men vi gør opmærksom på at priserne i KILROYs buti... Læs mere
 • maj21

  30 dages rejse i Cambodia, Vietnam, Laos & Thailand!

  Vil du opleve det bedste af Sydøstasien? Så bør du overveje Indochina Discovery rejsen som KILROY tilbyder i samarbejde med G Adventures. Det er en uforglemmelig 30-dages rejse gennem Cambodia, Laos, Vietnam og Thailand. Se her om den er noget for dig!

  Hvad er Indochina Discovery? Indochina Discovery er en ... Læs mere
 • maj19

  Nyd livet i New Zealand

  En rejse til New Zealand giver dig med garanti tonsvis af ubeskrivelige oplevelser både i form af adventure, action og socialt samvær med andre backpackere. New Zealand byder på bungy jump, skydiving, rafting og masser af action. Naturen og landskaberne er ualmindeligt smuk og du er garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige i Kiwiernes land.

  Læs vores... Læs mere
 • maj19

  New Zealand - Oplevelser på Sydøen

  New Zealand's Sydø er landets adventure destination! Få de bedste oplevelser på Sydøen på en adventure tur eller lej en campervan/bil og nyd friheden til at stoppe hvor du ønsker. Nedenfor finder du ruteforslag samt nogle af vores favorit oplevelser. Valget er dit og skulle du få brug for hjælp til planlægningen er du altid velkommen til at kontakte os.
  ... Læs mere
 • maj18

  Nordøen: Explore life i New Zealand

  New Zealands Nordø har en perfekt størrelse for en 10-14 dages backpacker rundrejse. Udforsk smukke Auckland, slap af ved Bay of Islands mod nord og gå ikke glip af New Zealands geotermiske varme kilder i de aktive vulkanområder omkring Rotorua. Oplev den fascinerende Maori kultur og de vildeste oplevelser inden du rejser længere mod syd til Tangariro Nati... Læs mere
 • maj12

  Besøg stederne hvor dine yndlingsfilm og TV-serier er optaget

  Af Emma
  Vil du med 'behind the scenes' på film og TV-serier på din næste rejse?

  Med KILROYs filmguide kan du finde nogle af de 'hemmelige' film og TV-serie lokationer rundt omkring i verden. Måske din næste rejse bringer dig forbi en af disse destinationer?

  Vi tager dig med til lokationerne på: Jurassic Park, The Beach... Læs mere
 • maj12

  5 fede destinationer til dig der rejser alene

  Er du én af dem der foretrækker at rejse alene og vil du helst nyde den maksimale frihed uden at skulle være afhængig af andre? Gider du ikke at gå på kompromis, når der skal vælges aftensmad fra det lokale gadekøkken eller den hyggelige fortovscafé? Du er ikke alene!

  Faktisk vælger flere unge at rejse ale... Læs mere
 • maj06

  12 fede Instagram rejsebilleder!

  Selvom KILROYs fede konkurrence er slut, kan vi ikke ikke få armene ned over, hvor gode I er til at fange smukke øjeblikke på Jeres rejser. Vi bliver i den grad inspireret her på kontoret, og vi har lyst til at hoppe på den næste flyver.

  Nyd synet af de 12 vidundere herunder og 'keep 'em coming' på #kilroydk på Instagram. Vores profil på Insta... Læs mere
Kontakt