30 dages rejse i Cambodia, Vietnam, Laos & Thailand!

30 dages rejse i Cambodia, Vietnam, Laos & Thailand!

Vil du opleve det bedste af Sydøstasien? Så bør du overveje Indochina Discovery rejsen som KILROY tilbyder i samarbejde med G Adventures. Det er en uforglemmelig 30-dages rejse gennem Cambodia, Laos, Vietnam og Thailand. Se her om den er noget for dig!

Hvad er Indochina Discovery?

Indochina Discovery er en af vores allermest populære ture, og de vigtigste årsager er:

 • Rejsen er ideel til førstegangsrejsende, som ikke ønsker at stå for hele planlægningen selv, men blot ønsker at fokusere på oplevelserne undervejs.
 • Rejsen er ideel til folk, der rejser alene, men som gerne vil dele oplevelserne med andre og få nye venner på vejen.
 • Og den er ikke mindst populær, fordi den er pakket med fede oplevelser og de største seværdigheder i Sydøstasien.
 • ...Og du får det bedste på blot 30 dage!

På Indochina Discovery kommer du gennem fire fantastiske lande i Sydøstasien med en rig historie, farvestrålende kultur og ikke mindst storslået natur: Cambodia, Laos, Vietnam og Thailand. Turen starter og slutter i Bangkok i Thailand.

Højdepunkter på rejsen i Sydøstasien inkluderer:

 • Tempelbyen Angkor Wat, Cambodia
 • Sightseeing i Phnom Penh, Cambodias hovedstad
 • Afslapning i Sihanoukville, Cambodia
 • Sightseeing i Ho Chi Minh City/Saigon, Vietnam
 • Afslapning på Vietnams østkyst med stop i skrædderbyen Hoi An og store seværdigheder og monumenter fra Vietnamkrigen
 • Sejltur blandt tusindvis af øer i Halong Bugten, Vietnam
 • Sightseeing i Hanoi, Vietnam, i bl.a. Old Quarter
 • Sightseeing i Vientiane, Laos, med store monumenter og den smukke Mekongflod
 • Naturskønne oplevelser i Vang Vieng og Luang Prabang, Laos, hvor I også hilser på de lokale munke
 • Flodcruise på Mekong Floden til Chiang Khong, Thailand
 • Rundtur i Chiang Mai, Thailand, med templer, trekking og natbazar
 • Sightseeing i Bangkok, Thailand, hvor du selv bestemmer tempoet
 •  
 • ...og meget, meget mere...!

Indochina Discovery - Ruten for de 30 dages rundtur

 

Cambodia

Oplevelser i CambodiaFra Bangkok går turen til Siem Reap i Cambodia og landets mest populære attraktion: Angkor Wat. Det er det største religiøse monument i verden og blev bygget i 1100-tallet. I får I en guidet rundtur i den imponerende tempelby, og I spiser frokost på en lokal skole støttet af G Adventures' egen non-profit organisation Planeterra.

Herfra går turen videre til hovedstaden Phnom Penh på turens 4. dag, hvor I får mulighed for at udforske byen på egen hånd. I kan f.eks. besøge det flotte royale palads eller se de historiske steder fra Khmer Rouge regimets terroriseren i 1970erne. På 6. dagen når I Sihanoukville, hvor I kan tage på bådtur, svømme eller bare slappe af ved stranden.

Vietnam

Oplevelser i SydvietnamPå turens 8. dag når I Vietnam og Mekong Deltaet. Derfra tager I videre til Ho Chi Minh City/Saigon, hvor I på egen hånd kan udforske nogle af byens mange seværdigheder, som selvfølgelig bærer præg af landets fortid og Vietnamkrigen. I kan også gå en tur på markedet eller blive kørt rundt i en cykeltaxa. Om aftenen anbefaler vi et besøg på et af byens "rooftop" barer, hvor I kan feste til live musik under åben himmel.

Fra Saigon tager I nattoget til Nha Trang. Her er der rig lejlighed til at nyde solen på de lækre strande eller tage på sejltur til en af de nærliggende øer. På dag 12 tager I endnu et nattog til byen Da Nang og videre i bus til den smukke lille havneby Hoi An, som er kendt for sine mange skræddere, der kan sy lækre kjoler og jakkesæt mm - og som allerede er klar til afhentning næste dag. 

Oplevelser i Nordvietnam

På turen videre op ad kysten gør I holdt ved Hai Van-passet, hvor I kan nyde den storslåede udsigt. I Hue kan I udforske det gamle royale palads, som er bygget efter samme model som Den Forbudte By i Beijing; tage på sejltur på Perfume-floden eller besøge den unikke Tuen Mu Pagode. Vores bedste rejsetip til jer er at leje cykler og udforske byen og de omkringliggende områder på en helt speciel måde.

På 16. dag tager I det 3. og sidste nattog til hovedstaden Hanoi, hvorfra I begiver jer til Halong-bugten - en af de største naturperler i Vietnam. Der tager I på en afslappende sejltur mellem tusindvis af grønne øer og huler. Efter en overnatning ved Halong-bugten begiver I jer tilbage til Hanoi, hvor der igen er masser af tid til at gå på opdagelse på egen hånd. Snyd ikke jer selv for en tur gennem Hanois "Old Quarter", som er en labyrint af små hyggelige gader, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer. Af andre seværdigheder kan vi nævne Ho Chi Minh Mausolæet, hvor landets grundlægger er begravet; Tran Quoc Pagoden, Hoan Kiem Søen, hvor I kan være heldige at spotte de 100 år gamle skildpadder.

Laos

Oplevelser i Laos

Efter 11 dage i Vietnam flyver I til Vientiane, hovedstaden i Laos. Her er der lagt i kakkelovnen til endnu flere oplevelser. I kan besøge landets vigtigste monument Phat That Luang, tage på marked eller begive jer rundt i byen til fods, på cykel eller i tuk tuk. Rund dagen af med en uforglemmelig solnedgang over Mekong Floden.

På dag 21 kører I til den lille by Vang Vieng ved Nam Song-floden blandt rismarker og kalkstensformationer. Her kan I udforske huler og bade i floden eller måske blot nyde en kølig drink i skyggen. Fra Vang Vieng går turen til Luang Prabang, hvor I stifter bekendtskab ved byens munke ved at give dem mad til dagen og ser en af de vigtigste religiøse ceremonier i Laos. Herfra tager i til Mekong Floden, hvor I tager på et afslappet 2 dages flodcruise til Chiang Khong i Thailand og overnatter på et lokalt homestay undervejs.

Thailand

Oplevelser i Thailand

Tilbage i Thailand begiver I jer til Chiang Mai, som byder en gammel by omringet af voldgrav, mere end 300 templer og naturskønne treks. Et andet højdepunkt er byens nattebazar som byder på masser af lokalt håndværk. Efter 2 dage i Chiang Mai tager i nattoget tilbage til Bangkok, hvor I har en dag til at opleve den sydende hovedstad. Tag på sightseeing blandt templer og paladser eller på sejltur i byens små kanaler for et anderledes syn på byen. Det er dit valg!

Om aftenen tager I afsked med jeres nye venner fra hele verden efter 1 måned spækket med uforglemmelige oplevelser og eventyr. Indochina Discovery giver dig det bedste af Sydøstasien og minder for livet!

 

Om KILROY & G Adventures

KILROY samarbejder med G Adventures, der er verdens største operatør af adventure ture. Siden starten i 1990 har G Adventures haft et mål: at opleve og dele storslåede eventyr med andre mennesker over hele verden på den mest autentiske og bæredygtige måde.

G Adventures tilbyder over 1000 adventure ture på alle verdens syv kontinenter og har mere end 100.000 rejsende pr. år. Men det betyder ikke, at du blot bliver en ligegyldig rejsende, der fragtes rundt i turistbus. G Adventures fokuserer udelukkende på ture i mindre grupper, og der er altid en af G's egne engelsktalende CEOs (chief experience officers) med stort lokalkendskab med på turen.

G Adventures tilbyder:

 • Høj "value for money"
 • 100% sikkerhed for at turen ikke aflyses, når du har betalt den
 • Fleksibilitet til at afvige fra den angivne rute, hvis CEOen skønner det og gode muligheder for også at tage på opdagelse på egen hånd
 • Et stort udvalg af turtyper - fra de helt simple til de mere luksuriøse
 • Samarbejde med G Adventures' egen non-profit organisation Planeterra omkring bæredygtig turisme
Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY
Relaterede indlæg
Kontakt