Frivilligt arbejde: Natur- og miljøbevarelse

Frivilligt arbejde: Natur- og miljøbevarelse

Bløder dit hjerte for naturen og miljøet, og drømmer du om at gøre en forskel, stor som lille, for at bevare naturen; dyrene og plantelivet omkring os? KILROY har indgået et samarbejde med en række projekter, hvor naturbevarelse og miljøarbejde er i fokus.

Af eksempler på frivilligt arbejde kan du bl.a. arbejde med beskyttelse af regnskoven ved Amazonas i Ecuador, eller være med til at påvirke turister på Galapagos-øerne så de efterlader en positivt indvirkning på miljøet, som de kan tage med sig hjem.

Frivilligt arbejde i Amazonas i Ecuador

Som frivillig i Ecuador kan du hjælpe med beskyttelse og bevarelse af truede plantearter på Jatun Sacha Biological Station i Ecuador. Centret beskytter et reservat på 2.200 hektar, hvoraf 70% består af regnskov. Det primære arbejde på projektet foregår i det såkaldte "nursery", hvor du kommer til at arbejde med beskyttelse og dyrkning af de truede plantearter. Miljøstationen ligger ca. 45 min. fra nærmeste by i de smukkeste omgivelser.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Du er med til indsamling af frø og stiklinger til stationens "nursery"
  • Du er med til at vedligeholde stier i regnskoven samt oprettelse af nye
  • Du passer den botaniske have, som indeholder et udpluk af planter og træer fra junglen

Frivilligt arbejde på Galapagos øerne

Som frivillig på Galapagos øerne arbejder du for at udbrede kendskabet og vigtigheden i at beskytte Galapagos' unikke natur og miljø blandt lokalbefolkningen. Projektet ligger blot 20 minutter fra Puerto Ayora, hvorfra de fleste cruise skibe afgår til Galapagos' øvrige øer.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Du er med til at påvirke en positiv indvirkning til miljøet under besøg i Galapagos' turistområder
  • Du lærer om genplantning, plantebeskyttelse og spiring af truede plantearter
  • Du lærer om bæredygtig levevis gennem praktisering af økologisk landbrug, bekæmpelse af insekter og arbejdet med husdyr
  • Du lærer om Galapagos-øernes flora og fauna samt vigtigheden af samspillet mellem disse
  • Du giver generel støtte til lokalsamfundet og befolkningen

 

Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY

 

Hjælp med at passe sjældne og truede plantearter gennem frivilligt arbejde i udlandet

Tag en slapper mellem arbejdet og nyd udsigten over Santa Cruz på det frivillige projekt i Galapagos

Relaterede indlæg
Kontakt