• jun26

  Turkish Airlines - Udvid dine horisonter!

  Turkish Airlines er Tyrkiets nationale flyselskab med base i Istanbul. Flyselskabet har et af de største rutenetværk til mere end 250 destinationer i Europa, Mellemøsten, Asien, Nord- og Østafrika.

  I 2013 vandt Turkish Airlines prisen som det bedste flyselskab i Europa til World Airline Awards - og det var for tredje år i træk.

  Hvis du har tid til det på din rejse, anbefaler vi at du laver et stop-over i Istanbul og udforsker en af de mest spændende destinationer. Istanbul tilbyder gammel kulturel historie blandet med store shopping malls.

  Bestil Turkish Airlines hos KILROY Du kan bestille Turkish Airlines billetter (retur og one-way) her på KILROYs hjemmeside. Hvis du ønsker en rejse med flere stop, anbefaler vi, at du kontakter en af vores rejsekonsulenter for at få hjælp med bestillingen. 

   

  Turk... Læs mere
 • jun23

  Frivilligt arbejde med løver, leoparder og geparder

  Hvis du har en gammel barnedrøm om at arbejde med store kattedyr, så er det nu, at du skal gøre noget ved det!

  I Sydafrika har vi fantastiske frivillige projekter der involverer løver, leoparder og geparder.

   

  På projekt Wild CAT Kimberley er du med til at sikre et bedre liv for løver, ge... Læs mere
 • jun13

  Sejltur i Kroatien - for 2 personer men betal kun for 1

  Vil du på sejltur i Kroatien til sommer? Vil I rejse 2 sammen og nøjes med at betale for 1? Så skal I være hurtige. Tilbuddet slutter nemlig den 18. juni, så kontakt en af vores rejsekonsulent allerede i dag!

  Pak dit sommertøj og badetøj og hop på et fly til Kroatien. Her venter der jer en motordrevet sejlbåd s... Læs mere
 • jun10

  Husk ALTID din rejseforsikring!

  Når du køber din rejse hos KILROY, tilbyder vi altid at hjælpe dig med at tegne en rejseforsikring. Med en rejseforsikring er du er dækket under din ferie i udlandet, hvis du bliver syg og skal have lægehjælp. Vi vil aldrig anbefale nogen at sætte sig op i et fly uden en rejseforsikring, heller ikke selvom det blot er en lille weekendtur... Læs mere
 • jun04

  New Zealand udsalg: Spar op til 50% hvis du booker inden den 18. juni!

  Af Emma
  Til og med den 18. juni 2014 har vi en bunke fede New Zealand rabatter til dig der drømmer om at planlægge, eller er ved at planlægge din rejse til Kiwiernes eget hjemland.

  Book allerede i dag og få op til 50% i rabat på udvalgte buspas, oplevelsesture, adventure og trekking i smukke New Zealand... Læs mere
 • jun02

  Vi har fundet en vinder der skal Jorden rundt!

  Over 1800 personer har deltaget I har designet over 2000 rejseruter Til over 150 destinationer ....I KILROYs kæmpe Dreamtrip konkurrence! Der er kun én vinder og vi har fundet den heldige som skal besøge de ønskede destinationer med en ven, veninde, kæreste eller familiemedlem!

  GIGANTISK tillykke til Ronja fra Odense som... Læs mere
Kontakt