• jul12

  Du ved at du lider af rejsefeber, når...

  Hvis du kan relatere til flere af nedenstående 20 tegn på rejsefeber bør du omgående søge hjælp!

  Du lider af rejsefeber når... 1. ... du allerede har planlagt den næste rejse INDEN du knapt nok er kommet hjem fra den seneste!

  2. ... du kan pakke en rygsæk med lukkede øjne - og ved præcis hvad du behøver til rejsen.

  3. ... størstedelen af din indkomst sættes til side til dit næste eventyr.

  4. ... du hellere vil booke en flybillet til din favoritdestination end købe en lampe til dit mørklagte soveværelse.

  5. ... du følger diverse rejseblogs og dagligt tjekker flypriser for at holde dig opdateret.

  6. ... der er større chance for, at du på Facebook "liker" et billede af en random person på Whitsundays i Australien, end billedet af din kærestes nye frisure.

  7. ... din 'Bucket... Læs mere
 • aug01

  Simon sov 5 dage på gaden foran KILROY Aarhus!

  Fredag den 1. august kl. 10. slog vi dørene op for vores helt nye rejsekontor i Fredensgade 40, 8000 Aarhus C. Som en del af åbningsdagen har vi udloddet 20 fede rejsepræmier, heriblandt et rejsegavekort på 15.000 kr. til "åbnings-køens" første dreng/pige.

  Simon snuppede et rejsegavekort på 15.000 kr! Simon indtog plads... Læs mere
 • jul28

  Book et møde i Aarhus og få rabat

  Går du med rejseplaner og har du brug for at få konkretiseret og realiseret dine drømme og ønsker, til en oplevelse for livet?

  Få rabat: Book et møde den 30/07 i KILROY Aarhus Vi ønsker allerede nu at invitere udvalgte kunder til at booke et møde i vores butik i Fredensgade 40, 8000 Aarhus! Hvis du booker et møde onsdag den ... Læs mere
 • jul23

  Hvad skal du efter sommerferien?

  Livet er fuld af valg. Sommerferien er snart slut og forude venter en stor beslutning: Skal du holde sabbatår eller skal du direkte videre på studiet? Måske du gerne vil ud at rejse, arbejde for at få erfaring eller måske noget helt tredje.

  Du ved højst sandsynligt godt, at KILROY er eksperter i rejser Jorden rundt, men vidste du, at vi også s... Læs mere
 • jul21

  Vi anbefaler: Surfing & sejlads i Europa

  Har du endnu ikke booket din ferie i 2014? Holder du igen fordi budgettet er begrænset eller fordi du ikke vil bruge 15 timer i et fly? Denne sommer er vi vilde med Kroatien - sejlads med andre unge, og Portugal - surfcamp med instruktør, hygge og fed surfundervisning! Her er der taget forbehold for budgettet, mens du er sikret en opleve... Læs mere
 • jul17

  Tanzania - "Bøj fisken mens den stadig er frisk"

  "Bøj fisken mens den stadig er frisk" er et ordsprog på swahili, der frit fortolket betyder gør det mens du har muligheden for det. Vi opfordrer hermed dig til at opleve Tanzania og alt hvad det har at byde på! Hvad enten du er til trekking i verdensklasse, safaritur i en af landets mange nationalparker eller ultimativ afslapnin... Læs mere
 • jul09

  1 måneds unik adventurerejse i Kina, Burma og Thailand

  På denne fantastiske rejse får du dyb indsigt i tre meget forskellige lande, kulturen, lokalbefolkning og naturen.

  Kort om rejsen gennem Kina, Burma (Myanmar) & Thailand Din rejse starter i de tropiske egne af det sydlige Kina, hvor du oplever et unikt mix af historie, mennesker og landskaber. Du besøger... Læs mere
 • jul07

  Aarhus – KILROY is back!

  Vi glæder os helt vildt! Vi har planlagt i flere måneder og den 1. august 2014 kan vi endelig klippe den røde snor over og byde velkommen til rejsegale unge, studerende og alle ’in betweeners’ – VELKOMMEN TIL KILROY ÅRHUS!

  Og du kan godt regne med at det bliver stort!

  Fede konkurrencer og endnu federe præmier Tro det eller ej! Vi udlod... Læs mere
Kontakt