Tanzania - "Bøj fisken mens den stadig er frisk"

Tanzania - "Bøj fisken mens den stadig er frisk"

"Bøj fisken mens den stadig er frisk" er et ordsprog på swahili, der frit fortolket betyder gør det mens du har muligheden for det. Vi opfordrer hermed dig til at opleve Tanzania og alt hvad det har at byde på! Hvad enten du er til trekking i verdensklasse, safaritur i en af landets mange nationalparker eller ultimativ afslapning på tropiske sandstrande, så vil du elske Tanzania. Og hvis du har svært ved at vælge en af de tre, kan du kombinere dem til en uforglemmelig rejse. 

Tanzania er verdenskendt for sine nationalparker - heriblandt Serengeti, Ngorongoro-krateret og ikke mindst Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. I de senere år er øen Zanzibar også blevet et populært rejsemål for backpackere fra hele verden, der vil opleve en bid af paradis og måske prøve lykken med dykning og kitesurfing. KILROY & G Adventures samarbejder om at give dig den perfekte Tanzaniatur. Her er nogle af de største højdepunkter:

Trekking på Kilimanjaro

Trekking på Kilimanjaro er en oplevelse udover det sædvanlige, men det kræver sit at nå toppen Uhuru Peak i 5.895 meters højde. Selve turen til toppen varer 5-6 dage, og man overnatter i små camps undervejs. Turen op ad bjerget foregår i små grupper, og man har jeres egne guider, bærere og kokke med. 

Du bør afsætte minimum 7 dage til at vænne dig til klimaet og højderne, så du undgår højdesyge. De heldige, der når toppen, bliver belønnet med en helt fantastisk solopgang og udsigten over det smukke landskab. Det er en oplevelse for livet, som bør være på enhver backpackers "bucket list"!

Der findes mange forskellige trekkingture til toppen af Kilimanjaro, men vores mest populære tur følger Machame Ruten:Se også vores andre trekkingture på Kilimanjaro

Safari i Tanzania

Tanzania byder også på masser af safarioplevelser. Tag på safaritur i f.eks. Lake Manyara National Park, i Serengeti Nationalpark eller ved Ngorongoro-krateret og led efter "The Big 5". Det er helt sikkert turen værd!

Se alle vores safariture i Tanzania

Afslapning på Zanzibar

Et getaway på Zanzibar er den perfekte afslutning på din rejse i Tanzania eller som en rejse for sig selv. Der gemmer sig masser af spændende oplevelser på Zanzibar - hvad enten du vil slappe af på en hvid sandstrand, svømme med delfiner eller prøve kræfter med kitesurfing. 

Turen Zanzibar Discovery giver dig et indblik i Zanzibars historie og tager dig rundt til flere af øens smukke sandstrande:

Se alle vores ture og oplevelser på Zanzibar

Den ultimative Tanzaniatur!

Kan du ikke beslutte dig for, hvad du helst vil opleve i Tanzania? På turen Tanzania Encompassed får du både safari i Lake Manyara, Serengeti og Ngorongoro inden du slutter af med ultimativ afslapning på Zanzibars hvide sandstrande.

 

Om KILROY & G Adventures

KILROY samarbejder med G Adventures, der er verdens største operatør af adventure ture. Siden starten i 1990 har G Adventures haft et mål: at opleve og dele storslåede eventyr med andre mennesker over hele verden på den mest autentiske og bæredygtige måde.

G Adventures tilbyder over 1000 adventure ture på alle verdens seks kontinenter og har mere end 100.000 rejsende pr. år. Men det betyder ikke, at du blot bliver en ligegyldig rejsende, der fragtes rundt i turistbus. G Adventures fokuserer udelukkende på ture i mindre grupper, og der er altid en af G's egne engelsktalende CEOs (chief experience officers) med stort lokalkendskab med på turen.

G Adventures tilbyder:

  • Høj "value for money"
  • 100% sikkerhed for at turen ikke aflyses, når du har betalt den
  • Fleksibilitet til at afvige fra den angivne rute, hvis CEOen skønner det og gode muligheder for også at tage på opdagelse på egen hånd
  • Et stort udvalg af turtyper - fra de helt simple til de mere luksuriøse
  • Samarbejde med G Adventures' egen non-profit organisation Planeterra omkring bæredygtig turisme
Har du spørgsmål?
Book et møde!
Relaterede indlæg
Kontakt