• jul20

  Oplev Sri Lanka før alle andre

  Sri Lanka er en smuk ø-stat i Sydøstasien, lige syd for Indien. De smaragdgrønne tropiske skove, flotte strande, smukke, grønne landskaber, den venlige befolkning, den gamle og traditionsrige kultur og det imponerende dyreliv venter på at blive oplevet.

  Flybilletter til Sri Lanka t/r fra 3800,- Ja, Sri Lanka har masser at byde på, og det er bare om at komme af sted, mens den autentiske oplevelse stadig venter dig. Sri Lanka er en perfekt efterårs- og vinterdestination, og der er ekstra billige flybilletter at hente ved bestilling online. I oktober 2015 kan du fx. rejse fra 3800 DKK tur/retur KBH-Colombo. Du er også altid velkommen til at få hjælp af en af vores rejsekonsulenter med at skræddersy din samlede rejse til Sri Lanka. 

  Hvad vil du opleve i Sri Lanka? Vil du surfe, på yoga kursus eller vil du hellere rundt i landet ... Læs mere
 • aug27

  Flyv billigt til hele verden med Air France, KLM & Delta

  Air France, KLM & Delta har netop offentliggjort denne kampagne med billige flybilletter til USA og Asien samt enkelte destinationer i resten af verden. Herunder kan du se hvad hver enkelt destination koster.

  Salgsperiode: 27. august - 17. september 2014
  Rejseperiode: 27. august 2014 til 31. marts 2015

  Læs mere
 • aug26

  Vintertilbud! Fly + 8 dages surfskole i Sri Lanka fra 7829,-

  Vil du undslippe efterårskulden og vinteren for en stund?

  Rejs til eksotiske Sri Lanka og tag på surfskole med andre unge fra hele verden i 8 dage. Du bor på stranden i en campvilla og kort sagt, får du den fedeste uge med sport, socialt samvær, natur og oplevelser.

  Hvis du booker inden den 8. sept... Læs mere
 • aug25

  Spar 15% på adventurerejser i 2014

  Har du problemer med at sove om natten? Drømmer du om rå og vild natur, enestående safarioplevelser og mødet med verdens kulturskatte? Netop nu har vi tilbud på adventurerejser med andre unge i hele verden, så du kan få stillet din rejsetrang. Du sparer 15 % hvis du booker din rejse inden d. 31. august.

  Hvad er en adventurerejs... Læs mere
 • aug14

  Drive & Dive - Road trip i Florida og dykning på Bahamas eller Costa Rica - du bestemmer!

  Du har nu en helt unik mulighed for at kombinere friheden ved et road trip med den magiske verden under havet! Vi har sammensat to fede Drive & Dive pakker, hvor road trip langs Floridas kyster kombineres med et unikt dykkereventyr på enten Bahamas eller Costa Rica.

  Du får det bedste a... Læs mere
 • aug10

  Tilbud på hele verden med British Airways

  Er du typen der fristes af storbylivets farverige udvalg af kultur, shopping og mad, men vil du samtidig have smuk natur og fredlige omgivelser indenfor rækkevidde? Hvorfor nøjes, når man kan få begge dele!

  Netop nu tilbyder British Airways billige flybilletter til deres unikke rutenetværk, der dækker det meste af kloden. Book nu og... Læs mere
 • aug07

  Dit livs gorilla adventure

  Gorillaen er det dyr der er tættest på os, homo sapiens, og på denne rejse i Uganda og Kenya kan du komme 'up close and personal' med dette smukke og majæstestiske dyr i dens naturlige omgivelser.

  Du møder bjerggorillaerne i samlede familieflokke, spotter chimpanser i trætoppene og dykker dybt ned i Ugandas skove. Du kommer omkring i en raw overland truc... Læs mere
Kontakt