Dit livs gorilla adventure

Dit livs gorilla adventure

Gorillaen er det dyr der er tættest på os, homo sapiens, og på denne rejse i Uganda og Kenya kan du komme 'up close and personal' med dette smukke og majæstestiske dyr i dens naturlige omgivelser.

Du møder bjerggorillaerne i samlede familieflokke, spotter chimpanser i trætoppene og dykker dybt ned i Ugandas skove. Du kommer omkring i en raw overland truck sammen med andre eventyrlystne, camperer i den vilde natur og guiden sørger for at at I får de fedeste insider historier og kommer helt tæt på de fascinerende gorillaer.

Din rute:

Gorilla Map 1280x 720

 

Hvordan foregår rejsen mod gorillaerne?

Rejsen mod gorillaerne - mød gorillaer i Afrika

Du ankommer til Kenyas hovedstad Nairobi og møder den gruppe af unge du skal på eventyr sammen med. I starter rejsen mod Uganda og de fascinerende nationalparker hvor gorillaerne bor. Transporten hertil kan forekomme lang, men det er den søde ventetid værd, og i trucken er der socialt samvær og hygge. I rejser i en cool overland truck og undervejs er alle måltider (morgenmad, frokost og aftensmad) inkluderet i prisen. I camperer undervejs i top-klasse telte i smukke områder med mulighed for at se den ægte natur i Kenya og Uganda.

Hvordan foregår mødet med gorillaerne?

På jagt efter gorillaerne - se gorillaer i Afrika 

Når I ankommer til Lake Bunyonyi begynder I at trekke mod gorillaerne. Nationalparken Bwindi Impenetrable National Park er hjem for over halvdelen af verdens gorillaer, verdens mest truede abeart. Mødet med dem er ufatteligt og vi garanterer at du aldrig glemmer det igen. Gorilla trekket er udfordrende eftersom du trekker i høje temperaturer, der er stejlt og du kan forvente at gå i mudder. 

Bliver der passet godt på gorillaerne?

Myndighederne i Uganda er yderst beskyttende overfor gorillaerne og tillader i øjeblikket kun 8 besøgende per dag til en bestemt gorilla familie. Gruppen du rejser med deler sig i mindre grupper og de lokale guides informerer alle rejsende om alle regler og informationer inden I starter trekket, de tager kærlig hånd om dyrene og deres færden. En stor del af turprisen går til beskyttelse af gorillaerne fx. til at holde krybskytter væk og til bevaring af nationalparken og området. 

Hvad laver man når man ikke spotter gorillaer?

Lake Bunyonyi er et utroligt smukt og naturrigt område hvor der er rig mulighed for at nyde stilheden og naturaktiviteter. Fx. kan du sejle i kano, besøge de lokale, leje en mountainbike og udforske området. Ved stoppet 'Jinja' er I ved slutningen af Nilen, hvor du kan river rafte, sejle i kajak og køre på mountainbike, deltage i et projekt som frivillig eller bare nyde Jinjas smukke omgivelser. Jinja ligger ved Lake Victoria og er også kendt som Nilens kilde - et ubeskriveligt område.

I Kenya har I også mulighed for at se næsehorn ved Lake Nakuru, giraffer, zebraer, impalaer, gazeller, løver, buffalos og hvis I er heldige, kan I se leoparder. Dyrelivet på denne unikke Afrika-rejse er virkelig rigt.

Billedgalleri fra Uganda og Kenya

Forneden har vi samlet nogle af de bedste billeder fra rejsen, taget af vores tre rejsekonsulenter Marie, Rene og Andreas.

Godt at vide: 

KILROY's tre rejsekonsulenter Marie, Rene og Andreas har netop været i Kenya og Uganda for at spotte gorillaer. Du er meget velkommen til at kontakte dem med spørgsmål hvis du kunne tænke dig samme eventyr.

Denne rejse varer 14 dage og koster fra 13.530 kr. Der findes forskellige variationer af denne rejse af både længere og kortere varighed og til forskellige priser. Kontakt vores rejsekonsulenter for information og vejledning til hvilken rejse der passer dig bedst.

Trekket mod gorillaerne kan tage op til 6 timer og vi anbefaler lag-på-lag samt regntæt tøj, da du kan komme ud for al slags vejr og op i en højde af 2.500 meter. Rejsende spotter gorillaer i cirka 98% af tilfældene, men der er af gode grunde ingen garanti, eftersom gorillaer altid flytter rundt. I rejser cirka 15-20 personer sammen, og ofte i mindre grupper i løbet af dagen. 

Vores rejsekonsulenter vil hjælpe dig med at finde den billigste flybillet til Nairobi og retur eller hvis du ønsker at kombinere gorilla eventyret med din jordomrejse, vil vi hjælpe dig med at sammensætte dit eventyr. Vi hjælper dig også med at finde den bedste og billigste rejseforsikring. Kontakt vores rejsekonsulenter og hør mere.

Jeg vil mega gerne til Afrika og se gorillaer!
Kontakt os!

 

Relaterede indlæg
Kontakt