Drive & Dive - Road trip i Florida og dykning på Bahamas eller Costa Rica - du bestemmer!

Drive & Dive - Road trip i Florida og dykning på Bahamas eller Costa Rica - du bestemmer!

Du har nu en helt unik mulighed for at kombinere friheden ved et road trip med den magiske verden under havet! Vi har sammensat to fede Drive & Dive pakker, hvor road trip langs Floridas kyster kombineres med et unikt dykkereventyr på enten Bahamas eller Costa Rica.

Du får det bedste af to verdener: Oplev Floridas strande, nationalparker, farverige Miami, nyd solen under palmerne og nattelivet langs Ocean Drive. Fortsæt eventyret til Bahamas eller Costa Rica og dyk ned i en verden omgivet af koralrev, hajer, fisk i alle verdens farver, stingrays, skildpadder og sågar muligheden for at se spækhuggere!

Rejseperiode: September - december 2014.

Bemærk at priserne er frapriser, og tag forbehold for udsolgte pladser! Book derfor i god tid.

Florida & Bahamas

Fra 12.495,-
Florida & Bahamas
14 dage
7 dages billeje i solrige Florida og friheden til selv at bestemme! Fortsæt rejsen med fly til Bahamas og hop ombord på vores sejlbåd i 7 nætter, som tager dig og andre dykkere rundt til Bahamas fedeste dykkerspots.
Kontakt os for mere info

Inkluderet: Fly København - Miami - Nassau - København, 7 dages billeje i Florida, 7 nætter / 6 dage ombord dykkerbåden med 19 inkluderede dyk på forskellige dykkerspots. OBS: Det er ikke muligt at tage PADI Open Water certificate på sejlbåden i Bahamas.

Florida & Costa Rica

Fra 10.350,-
Florida & Costa Rica
12 dage
Tag dit PADI Open Water Certificate i Costa Rica i smukke omgivelser ved byen Quepos, omgivet af regnskov og sandstrande. Rejsen fortsætter med fly til Miami, hvor du med 7 dages billeje har mulighed for at opleve solrige Florida.
Kontakt os for mere info

Inkluderet: Fly København - San Jose - Miami - København, 5 dage / 4 nætter i byen Quepos med dykkerundervisning af veluddannede instruktører (PADI Open Water dykkercertifikat), i alt 4 dyk og overnatning. 7 dages billeje i Florida.

Mulighed for mere dykning i Costa Rica

Ønsker du et længere ophold i Costa Rica er det muligt at tilkøbe ekstra dyk og overnatning. Er du erfaren dykker, og vil du opleve dykning i Costa Rica? Du har også mulighed for at vælge Advanced Open Water kursus eller Fundiving. Kontakt vores rejsekonsulenter for mere information og en pris på din dykkerrejse til Costa Rica.

Vil du booke din dykkerrejse eller have mere information?
Kontakt en rejsekonsulent

 

Din road trip rute i Florida kunne f.eks. se sådan ud!:

Roadtrip -florida -map

Billeder fra Bahamas

bahamas-diving-diver-jumping-off-boat-blue-venture

Hop direkte ned i verden under havet, fra dit flydende hjem i Bahamas!

dykning i bahamas

Dyk blandt hajer, farverige fisk og andre havdyr blandt Bahamas smukke paradisøer.

dyk i bahamas

Du bor på en sejlbåd i én stor kahytte med plads til 17 andre dykkere - en uforglemmelig oplevelse, hvor du kan udveksle dykkerhistorier med andre entusiaster, når du ikke dykker rundt blandt fede sights under havoverfladen.

Billeder fra Costa Rica

I Costa Rica bor du på Hostel Plinio lige ved siden af dykkercentret

Gæster på Hostel Plinio i Quepos i Costa Rica, bor på værelser som dette. Hostel Plinio er placeret lige ved siden af dykkercentret, hvor din undervisning finder sted.

Lær at dykke med andre unge i Costa Rica

Få en uforglemmelig dykkeroplevelse i Costa Rica med dit PADI Open Water Diver Certificate.

Dykningen i Costa Rica er helt unik!

Under dit PADI Open Water Diver course i Costa Rica, får du 4 dyk på ned til 18 meter. Det helt unikke område er fyldt med lavasten, og der er chance for at se reef sharks, havskildpadder, de majestætiske pukkelhvaler og manta rays.

 

Relaterede indlæg
Kontakt