• nov01

  Disse 9 bøger sætter gang i din rejselyst

  Hvem elsker ikke en god bog der kan få én til at forsvinde fra hverdagen, inspirere den næste rejse og samtidig beskrive verdens spændende kulturer og samfund. Her præsenterer vi KILROYs liste over de bedste rejsebøger, skrevet af inspirerende mennesker.

  Læs dem, far vild og følg deres fodspor. Eller hvorfor ikke sammensætte din egen jordomrejse og lære noget om dig selv?

   

  "Wanderlust: A Love Affair with Five Continents" af Elisabeth Eaves

  Elisabeth's umættelige sult efter det fremmede og mødet med nye mennesker og kulturer opsummerer det KILROY står for. Enhver backpacker burde kunne relatere til dette og vil elske denne bog.

   

  "Absolutely faking it" af Tiana Templeman

  En backpackers historie om at prøve at passe ind på fancy hoteller - med et meget stramt budg... Læs mere
 • sep28

  3 unikke rejseforslag til Sydamerika

  Står Sydamerika øverst på din bucketlist? Vores rejsekonsulenter Sepideh og Thomas har samlet deres fedeste rejseforslag til dig der drømme om at opleve dette fascinerende kontinent. Mulighederne er mange og valget er dit! Du kan lære spansk i Buenos Aires, opleve Sydamerikas største naturvidundere eller arbejde som frivillig på et lokalt projekt.Læs mere
 • sep24

  Det bedste hostel i Sydney

  Vil du have den bedste start på din ferie Down Under?

  På Wake Up! i Sydney får du mere end blot et hostel, og du bor i midten af det hele, nemlig lige over for Sydney Central Station.

  Hvis du skal til Oceanien og starter din rejse i Australien anbefaler vi, at du starter på Wake Up! i Sydney, for at få den bedste start på din rejse Down Under.Læs mere
 • sep22

  Hvordan smager KILROY egentlig?

  KILROY har endelig en cocktail der symboliserer alt det vi står for. Vores cocktail hedder 'The Kilroy', og du kan se frem til en eksotisk cocktail med et touch af rejselyst. 'The Kilroy' kan nydes mens du planlægger din næste rejse, eller mens du ser på billeder og mindes din sidste. 'The Kilroy' er idéel i alle rejsesammenhænge.

  KILROY har tea... Læs mere
 • sep22

  21 film der giver dig rejseinspiration

  Her får du KILROYs favoritliste over fede film om rejser.

  Nogle film giver dig straks lyst til at pakke tasken og tage af sted. Andre film giver dig spændende insider viden om en særlig destination. Dyk ned i historien, forestil dig de smukke landskaber og lær om kulturen - og nyd rejsen!

  The Motorcycle Diaries Dramaet ... Læs mere
 • sep22

  Disse Instagram profiler skal du følge

  Følg disse fede og inspirerende Instagram profiler om rejser. Du får gratis rejseinspiration om eventyr over hele verden. Explore life! 

  Selvfølgelig skal du følge KILROYs helt egen danske Instagram.    

  Murad Osmann producerer musikvideoer og reklamer. Følg ham som han følger hans kæreste jorden ru... Læs mere
 • sep22

  5 dinosaur steder du skal kende

  Har du nogensinde været fan af Jurrassic Park, dinosaurs eller fossiler? Vi præsenterer hermed fem berømte fossil steder i verden. Nogle er nemme at komme til på din rejse, mens andre kræver lidt arbejde at komme til. 

   

  1. Argentina: Valle de la Luna, Ischigulasto, Argentina Dette er hjem til en af de mest berømte dinosaurer og no... Læs mere
 • sep16

  Hvad er aldersgrænsen for billeje i USA?

  Drømmer du om at cruise på de amerikanske veje med din familie, venner eller kæreste, og er du i tvivl om hvor gammel man skal være, før man kan tage på road trip i USA? Så kan du finde svaret her.

  Billeje i USA for unge - KILROY har særlige aftaler KILROY har unikke og særlige aftaler der gør det er muligt at leje bil i USA fra man e... Læs mere
 • sep10

  Hvad har du på din bucketlist? Find inspiration her.

  Hvad er en bucketlist? En bucketlist er en liste over de mål og drømme du ønsker at nå i livet, inden du dør. Listen er personlig og kan indeholde alt hvad du ønsker - fra personlige eller fysiske udfordringer du vil gennemføre, til sights eller oplevelser du vil have rundt i verden.

  Få inspiration fra KILROYs rejsekon... Læs mere
 • sep09

  Det bedste hostel i Buenos Aires og Cusco

  Hvis du planlægger at rejse rundt i Sydamerika, i Argentina og Peru, vil vi kraftigt foreslå, at du starter din rejse på fantastiske Milhouse Hostel i enten Buenos Aires eller Cusco.

  Milhouse Hostel er MEGET mere end et almindeligt hostel, og vi fortæller dig her hvorfor. Husk også at se videoen nederst på siden - den viser ... Læs mere
Kontakt