Hvad er aldersgrænsen for billeje i USA?

Hvad er aldersgrænsen for billeje i USA?

Drømmer du om at cruise på de amerikanske veje med din familie, venner eller kæreste, og er du i tvivl om hvor gammel man skal være, før man kan tage på road trip i USA? Så kan du finde svaret her.

Billeje i USA for unge - KILROY har særlige aftaler

KILROY har unikke og særlige aftaler der gør det er muligt at leje bil i USA fra man er 18 år. Denne regel gælder dog ikke i alle stater. Hvis du er fyldt 18 år og drømmer om et road trip i USA, kan du spørge vores dygtige rejsekonsulenter om hvilken rute der er den bedste for dig ud fra dine rejsedatoer, drømme og budget.

Hvor er det bedst at tage på road trip i USA?

Det er svært at nævne kun én fed road trip rute i USA. Vi vil med glæde komme med ruteforslag og vise dig hvilken type bil du kan leje i USA. Som eksempel, kan du tage på road trip med dine veninder, venner, familie eller kæreste fra New York og cruise rundt i det østlige USA, så snart I er 18 år. Du kan også vælge at tage på et længere road trip og krydse Amerika med retning mod Californien. Undervejs skal I selvfølgelig spise på de amerikanske diners og overnatte på lokale motels langs vejene - det bliver den fedeste amerikanske road trip oplevelse og I føler I er med i en fed film som I selv instruerer.

Hvad er aldersgrænsen for at leje campervan & motorhome?

Når du fylder 21 år har du mulighed for at leje campervan og motorhome og tage på road trip hvor I kan sove i bilen. Med en motorhome eller campervan har I hele jeres 'hjem' og happengut med på farten, og I crasher bag i bilen omringet af de smukkeste landskaber, efter en fed dag på landevejene og motorvejene. Der findes forskellige størrelser og forskellige comfort af campervans og motorhomes, og KILROYs rejsekonsulenter kan hjælpe dig med at finde den campervan eller motorhome der passer til dit budget, rute og størrelse. Kontakt os og hør om dine muligheder for at leje campervan og motorhome i USA.

Road trip i USA - hvornår kan man leje bil i USA?

I USA er det muligt at tage på road trip allerede fra du er 18 år.

Se fede videoer om road trip i USA

Video: "Road trip ved Grand Canyon" 

 

Video: "South Dakota til Chicago. 1200 km på 3 minutter"

 

Video: "Route 66"

 

Læs også: KILROYs liste over fede tracks til dit road trip her.

Har du spørgsmål om road trippin' i USA?
Kontakt en rejsekonsulent
Relaterede indlæg
Kontakt