Det bedste hostel i Buenos Aires og Cusco

Det bedste hostel i Buenos Aires og Cusco

Hvis du planlægger at rejse rundt i Sydamerika, i Argentina og Peru, vil vi kraftigt foreslå, at du starter din rejse på fantastiske Milhouse Hostel i enten Buenos Aires eller Cusco.

Milhouse Hostel er MEGET mere end et almindeligt hostel, og vi fortæller dig her hvorfor. Husk også at se videoen nederst på siden - den viser dig alt det du har at glæde dig til.

Når du bor på Milhouse får du meget mere for pengene!

Når du booker et værelse i enten Buenos Aires eller Cusco kan du være sikker på at få:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis internet og WiFi
 • Gratis brug af lockers
 • Gratis brug af bagageopbevaring
 • Varme bade (hvilket ikke er en selvfølge i Sydamerika)
 • Sengetøj
 • Eget badeværelse
 • 24hr service i receptionen
 • Vaskerum
 • Daglig rengøring
 • Mulighed for at veksle penge
 • Mulighed for at leje håndklæder

Derudover er der en masse aktiviteter på selve hostellet, samt i byen. Fx. er der bar og restaurant, køkkenfaciliteter (kun i Buenos Aires), store fællesarealer, poolbord, bordfodbold og brætspil, TV, PlayStation og filmrum, læserum, adgang til tagterassen med mulighed for at grille (kun i Buenos Aires). Der arrangeres også tangolektioner, ture rundt på cykel, poloundervisning og meget, meget andet. 

                          Fun fact: Vidste du at Argentina er det 8ende største land i verden

Vil du lære spansk i Sydamerika eller.....?

Som noget ekstra tilbydes der spansk undervisning i både grupper eller en-to-en. Fx. kan du lære spansk i Buenos Aires eller Cusco inden din videre rejse rundt i Argentina, Peru og Sydamerika. Spansk undervisningen tilbydes på alle niveauer hvad enten du starter helt fra scratch eller du er pro. Du får undervisning 20 timer om ugen. Undervisningen foregår bl.a. i de argentinske gader da jeres undervisere kaster jer ud i dagligdags scenarier - det er nemlig sådan man lærer bedst. Vi ved at du har spørgsmål om spansk sprogskolen i Sydamerika, og du er mere end velkommen til at stille os dem. Kontakt os her!

.....vil du arbejde som frivillig i Sydamerika?

Som en del af din hosteloplevelse, arrangeres der også muligheden for at arbejde som frivillig hvor du møder de lokale og er med til at gøre en forskel. Af eksempler på frivilligt arbejde er der: arbejde i en børnehave, i kulturcentret, til læse workshops, i folkeskolens små klasser, på hospitalet eller på andre projekter i Buenos Aires eller Cusco.

Vi ved at man har rigtig mange spørgsmål om arbejdet og livet som frivillig. Netop derfor, er vores rejsekonsulenter behjælpelige med at svare på alle dine spørgsmål, inden du bestemmer dig for, om det er noget du kunne tænke dig. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål. Kontakt KILROY her!

   Fun fact: I Peru er der tre officielle sprog: spansk quechua og aymara, samt flere stamme sprog

Hvor skal du hen bagefter?

Hvad enten din rejse tager dig videre til Machu Picchu eller rundt i Argentina, Peru, Brasilien, Bolivia (og Salar de Uyuni) Chile, Ecuador (og Galapagos), Colombia, Uruguay, Paraguay, Surinam, Venezuela eller måske til Antarktis, for lige at besøge et kontinent mere, så har KILROY unikke ture og rundrejser der giver dig noget ganske særligt med på rejsen. Kontakt os og fortæl om dine drømme og ønsker om din rejse. I fællesskab med vores rejsekonsulenter sammensætter du din drømmerejse til Sydamerika. 

Video fra det bedste hostel i Argentina (Buenos Aires):

 

Video fra det bedste hostel i Peru (Cusco): 

 

peru-language-school-ping-pong-milhouse

Chillax på det fantastiske hostel i Peru og Argentina. Du kommer aldrig til at kede dig.

Spansk kursus i Argentina - spansk skole i Buenos Aires

Få bevis på dine spansk kundskaber fra Argentina eller Peru.

Milhouse _central 18_8bit _small

Nyd en drink i baren med dine nye internationale venner.

Det bedste hostel i Buenos Aires og Cusco

Du er garanteret et rent og pænt hostel og varme bade (hvilket ikke er en selvfølge i Sydamerika).

Skal vi sammensætte din rejse til Sydamerika?
Kontakt en rejsekonsulent
Relaterede indlæg
Kontakt