Det bedste hostel i Sydney

Det bedste hostel i Sydney

Vil du have den bedste start på din ferie Down Under?

På Wake Up! i Sydney får du mere end blot et hostel, og du bor i midten af det hele, nemlig lige over for Sydney Central Station.

Hvis du skal til Oceanien og starter din rejse i Australien anbefaler vi, at du starter på Wake Up! i Sydney, for at få den bedste start på din rejse Down Under.

Hvorfor er Wake Up! det bedste hostel i Sydney?

Wake Up! hostel er populært pga. den centrale lokation i Sydney, hostellets renlighed og den gode vibe. Du er garanteret et fedt ophold med andre unge der er på deres livs rejse. Der er mulighed for at booke værelser for 1-10 personer alt efter om du ønsker privatliv, eller om du ønsker at chit-chatte med dine nye venner hele natten. Der er blandede værelser eller værelser kun til piger. 

På Wake Up! kan du vaske dit tøj, bruge det tilknyttede WiFi, se TV i fællesområderne, lave mad i køkkenet (der er masser af plads), hæve penge, booke ture, drikke kaffe eller købe et billigt måltid mad. Kort sagt, er der alt hvad du skal bruge indenfor rækkevidde. 

Se videoen og få svaret på hvorfor Wake Up! er et rigtig godt sted at starte.


Gratis aktiviteter i Sydney

På Wake Up! i Sydney er der ugentlige aktiviteter med de andre overnattende, så du får i den grad en masse for pengene. Mandag er der fx. en gratis city tour, tirsdag er der quiz night med mulighed for at vinde pengepræmier, onsdag er der udflugt til kysten fra Congee til Bondi, torsdag er der soccer match, fredag er der social get-2gether arrangement for alle. Ugeprogrammerne kan ændre sig.

Se vores bud på fede oplevelser i Sydney her!

Sydneys fedeste backpackerbar

På Wake Up! ligger også Sydneys fedeste backpacker bar 'Side Bar', hvor du kan være sikker på at have det sjovt. Når du checker ind i receptionen (hvor der er 24-timers service), får du rabatkuponer til baren samt en gratis velkomstøl og en kaffe. 

Derudover er der høj sikkerhed, kun adgang til dit værelse med et kort og vagter hele natten. Der er høj service og Wake Up!'s staff står klar til at hjælpe dig på alle tider af døgnet.

Rigtig god rejse til Sydney og Australien!

Søg efter flybilletter til Sydney her!
Søg og book!

NB: det kan være billigst at flyve om onsdagen. Prøv vores -/+ 3 dage søgefunktion for at finde den billigste flybillet til Australien. Vores rejsekonsulenter kan også hjælpe dig med at booke!

Vil du booke overnatning i Sydney?
Kontakt en rejsekonsulent

 

Relaterede indlæg
Kontakt