De 8 bedste oplevelser i Malaysia

De 8 bedste oplevelser i Malaysia

Malaysia, "Truly Asia" som de kalder det.

Du kan godt glæde dig til at få fantastiske oplevelser på din rejse til Malaysia. Dette land i Sydøstasien har så meget at tilbyde, at du får svært ved at udvælge, hvad du skal opleve. Vi anbefaler længere rejser i Malaysia, så at du har tid til at opleve både det østlige og vestlige Malaysia (der er cirka 2½ times flyvetid mellem øst og vest). Du skal have tid til at opleve det hele, fx. Kinabatangan på en flodcruise hvor du spotter pygmæ-elefanter og proboscis aber, nyder det lokale køkken (vi anbefaler lemon tea bing og char kway teow fra lokale cornershops), møder 'man of the forest' som er det orangutang hedder på malay, dykker med whale sharks og havskildpadder og sidst men ikke mindst, nyder solnedgangen over South China Sea med en kold kokosnød i dine hænder - ja tak!

KILROY har oplevelser i Malaysia for alle

Det er rigtig svært at vælge de 8 bedste aktiviteter i Malaysia, men her får du her listen over 8 oplevelser i det vestlige Malaysia (der hvor hovedstaden Kuala Lumpur ligger) og det østlige Malaysia (som er Borneo). Explore Life med KILROY i Malaysia!

Hvis du har spørgsmål, vil have et rejsetilbud eller hvis du har et specifikt ønske, vil vores rejsekonsulenter glæde sig til at hjælpe dig med din rejse til Malaysia. De elsker at tale om rejser og designe drømmerejser. Kontakt KILROYs rejsekonsulenter her.

1: MØD ORANGUTANGERNE & PROBOSCIS ABERNE

Sepilok -orangutang -borneo2

Malaysia vurderes til at have 20% af verdens dyrearter, og Malaysias aber er så fascinerende og cute at alene de, er værd at hilse på. Hvis du flyver til Sandakan på Borneo kan du besøge Sepilok Rehabilitation Centre hvor dyreelskere passer godt på efterladte orangutangunger, og hjælper dem tilbage i naturen. Der bor mellem 60 og 80 aber på centret, og de lever alle frit i naturen. Sepilok Rehabilitation Centre er åbent fra 9 - 16, og aberne bliver fodret hver dag klokken 10 og 15.  
Du kan være sikker på at Sepilok Rehabilitation Centre sætter dyrene i fokus før turisterne, og ingen må røre dyrene. Orangutangernes velfærd bliver altid sat først - we like! Proboscis aber og crab-eating macaque aber bor ikke fast på Sepilok, men du er næsten garanteret at møde dem andre steder på Borneo, da der er en heeeeel masse af dem.

I wanna go!

KILROY har denne fantastiske rundrejse der giver dig det bedste af Borneo i 10 dage hvor du besøger Sepilok Rehabilitation Centre samt mange andre steder. Kontakt vores dygtige rejsekonsulenter hvis du vil vide mere. Vi kan også hjælpe dig med at finde de billigste fly til Borneo og give dig de bedste rejseråd om Malaysia og resten af Sydsøstasien. 

10 dage igennem Borneo

Fra 11.245
10 dage igennem Borneo
10 dage
Få det bedste af Borneo på kun 10 days. Besøg Sepilok, Turtle Island, flodcruise på Kinabatangan, bestig Mount Kinabalu og besøg Sandakan og Kota Kinabalu. Transport og de fleste måltider er inkluderet.
Har du spørgsmål?


2: BESTIG SYDØSTASIENS HØJESTE BJERG - MT. KINABALU

Mount -kinabalu -borneo

Vil du opleve udsigten fra toppen af Borneo? Vi kan forsikre dig om at du kommer til at få den smukkeste solopgang på toppen af Mount Kinabalu (4095m højt). Selvom det kræver en god kondi at nå til toppen, så skal det siges, at det er muligt at bestige bjerget selv for dem der kun tager en mindre løbetur en gang i mellem (vi kender folk med 'normal kondi' der har taget turen op to gange!). Halvvejs op på toppen gør du et stop på campen, får et måltid mad og måske et bad. Omkring kl. 2 om natten bliver du vækket af guiderne der assisterer dig hele vejen op til toppen, så du er klar til solopgangen kl. 05. Du glemmer alt om ømme ben og træthed, når du spotter de første solstråler i horisonten.   

I wanna go!

På denne fede tur henover Borneo fra Kota Kinabalu i staten Sabah, til Kuching i staten Sarawak bestiger du Mount Kinabalu, Sydøstasiens højeste bjerg, og utallige andre unikke oplevelser. Kontakt vores rejsekonsulenter hvis du vil høre mere. Vi hjælper dig med den billigste flybillet til Malaysia med de antal stop du ønsker, og vi giver dig de bedste rejseråd med på vejen. Vores rejsekonsulenter elsker at designe drømmerejser. 

14 dages adventure på Borneo

Fra 1999EUR
14  dages adventure på Borneo
14 dage
14-dages eventyrrejse gennem staterne Sarawak og Sabah. Mød de vilde orangutanger, proboscis aber, solbjørnen og andre af regnskovens dyr, besøg hot springs & vandfald. Mød de lokale Dayak folk og sov i et longhouse.
Spørgsmål?

 

3: PERHENTIAN ISLANDS - TAG EN BID AF LIDT BOUNTY

Perhentian -island -with -text2

Perhentian Islands er kendt for at have nogle af de smukkeste strande i verden. Perhentian Islands består af to øer Kecil ('den lille') og Besar ('den store'). Kecil er den foretrukne destination for backpackere, og Besar tilbyder lidt højere standarder primært til par og nygifte på honeymoon. Besar er en mere afslappende destination. Begge øer har smukke sandstrande, koralrev og tyrkisblåt hav hvor du finder skildpadder, smukke fisk, klovnefisk (du kan finde Nemo!), jellyfish og små hajer. Øerne er dækket af jungle og har ikke nogen veje, kun stier - we like! Husk at efterlade så få fodspor som muligt.

I wanna go!

Hvis du vil besøge Perhentian Islands som en del af din rejse til Malaysia, kan du spørge din rejsekonsulent om hjælp med at finde den billigste flybillet. 

Billige fly til Perhentian Islands

Fra Spørg os!
Billige fly til Perhentian Islands
Drømmer du om lidt bounty på Perhentian Islands? Spørg vores rejsekonsulenter om den billigste flybillet. Vi glæder os til at hjælpe dig med at nyde øerne.
Læs om Perhentian Islands Book billige flybilletter

 

4: KUALA LUMPUR - SHOPPING & THE PETRONAS TOWERS 

Kuala -petronas -with -text2

Hvis du rejser til Malaysia kommer du højst sandsynligt til at have et stop-over i Kuala Lumpur enten den ene eller anden vej. Hvis du er til storbyer, så er Kuala Lumpur uden tvivl et besøg værd. Kuala Lumpur summer af muligheder, og det kommer du til at kunne mærke.

I wanna go! 

KILROY har et hav af fede og oplevelsesrige sightseeing ture i Kuala Lumpur med alt fra ankomstpakker, ture til Batu Caves, landsbyture, Cameron Highlands og ture til Legoland Malaysia. Se mere forneden og kontakt os hvis du har spørgsmål om oplevelser i KL.

Sightseeing i Kuala Lumpur

Fra 150
Sightseeing i Kuala Lumpur
1 -3 dage
KILROY har alle typer ture i og omkring Kuala Lumpur. Fra 1 dag til flere dage i små grupper. Hvis du blot har få dage i Kuala Lumpur, er dette en essentiel mulighed for at opleve så meget som muligt.
Spørgsmål? Se vores ture i Kuala Lumpur

 

5: TAMAN NEGARA NATIONALPARK - RÅ NATUR I MALAYSIA

Taman -negara -with -text2 

Regnskoven i Taman Negara National Park er noget af verdens ældste regnskov, og eksperterne påstår at regnskoven er over 130 millioner år gammel. Hvis du drømmer om at få en rå og unik oplevelse i en regnskov, er Taman Negara en af de smukkeste i Sydøstasien. Faunaen og floraen er ufatteligt smuk, de enorme træer får dig til at holde vejret, og kun få solstråler trænger igennem træerne. Trekking i Taman Negara er en stor oplevelse og parken har gode stier. Husk at efterlade så få fodspor som muligt. 

I wanna go!

Kontakt vores rejsekonsulenter hvis du vil høre mere om vores ture til Taman Negara. Og husk at se videoen forneden. 

 

6: CAMERON HIGHLANDS - EN GOD KOP TE

Cameron -highlands -with -text

The Cameron Highlands er et smukt og frodigt område med grønne bakker, skove og smukke teplantager i Pahang staten i Vestmalaysia. Boh er den mest berømte te i dette område (grundlagt i 1929), og udover at du skal smage en masse te, skal du på et besøg til Cameron Highlands også nyde den smukke udsigt, vandfaldene og bjergtoppene - og stilheden!

I wanna go!

KILROY har en fantastisk 2-dages tur til Cameron Highlands hvor du møder de lokale farmers, får historier om te-producering, ser vilde dyr og smukke landskaber. Læs mere om turen forneden og kontakt vores rejsekonsulenter i tilfælde af nogen form for spørgsmål. Vi er her for at hjælpe dig.

3-dages tur til Cameron Highlands

Fra 2900
3-dages tur til Cameron Highlands
3 dage
Se den uspolerede natur i Cameron Hills og besøg teplantagerne og drik lokal te. Mød de lokale farmers og oplev livet i Malaysias højland. Cameron Highlands er en unik oplevelse. Hotel, pick-up & transport er inkluderet.
Spørgsmål?

 

7: SMAG MALAYSIAS KØKKEN - DU BLIVER HOOKED

Malaysia -food -noodles -with -text

Bare tanken om maden i Malaysia, giver os lyst til at hoppe på det næste fly. Maden i Malaysia er virkelig god, og faktisk er den ofte bedst i de lokale gadekøkkener, selvom du måske tænker det ser lousy ud pga. plasticstolene. Et godt tip er, ikke at spise der hvor der kun sidder to mennesker, det betyder at det ikke er særligt godt. Malayerne går ud og spiser både frokost og aftensmad stortset hver dag, så de ved hvor de gode steder er. Char kway teow er et hit, og det samme er laksa, chicken satay, og nasi goreng, mmm, glæd dig! Af drikkevarer kan vi anbefale Milo (en yummi chokolademælk), lemon tea bing (en form for frisk icetea), tea tarik (en lokal sød te), kopi tarik (en sød kop kaffe) og 100PLUS som er den lokale sodavand. Du kan få et godt måltid mad for cirka 6-15RM (mellem 10 og 20 kroner) hvis du spiser i de lokale cornershops og restauranter. I Kota Kinabalu er der en fantastisk nuddelmand på et hjørne tæt på Gaya Street. Her laver kokken hver morgen en stor portion nudler, og omkring klokken 10.30 er der udsolgt. Så du skal komme tidligt hvis du skal smage dem sammen med de lokale. Vær opmærksom på at du nok bliver stirret lidt på, da du højst sandsynligt er en af de eneste kwai los. 

I wanna go!

KILROY har en yderst smagfuld tur i Kuala Lumpur ved navnet 'Eat like a local'. Her smager du den bedste malaysiske mad med en entuisiastisk guide fra området, der fortæller dig om de bedste spots og om den mad du smager. Denne tur er ideel til alle madglade (dig!). Læs mere forneden og kontakt os hvis du har spørgsmål om den smagfulde tur i Kuala Lumpur. 

Eat like a local

Fra 320
Eat like a local
1 dag
Lær Malaysias køkken at kende på allerbedste vis på en smagsfuld madtur i hovedstaden. Med en entusiastisk guide besøger I flere restauranter og madboder i KL's centrum og mindre turistede områder.
Spørgsmål?

 

8: DYKNING I SIPADAN - ET AF VERDENS BEDSTE RESORTS

Sipadan -diving -with -text

Hvis du har en smule kendskab til dykkersteder, så har du uden tvivl hørt om Sipadan. Hvad enten du allerede har dit dykkercertifikat, drømmer om at tage et, eller bare gerne vil prøve at dykke inden du beslutter dig, så er Sipadan et helt fantastisk sted at dykke. Sipadan ligger cirka 1 time fra Borneo (du skal flyve til Tawau på Borneo), og dykning er bedst mellem april og december. Der er et begrænset antal besøgende der får adgang til Sipadan, så du skal huske at ansøge om en plads i god tid.

I wanna go!

Dyk med de vilde barracudas, hammerhajer, reef sharks (ufarlige for mennesker), tusindvis af regnbue fisk, store papegøjefisk, skildpadder, rokker, tun, hvalhajer og mere end 3000 andre fisk. Læs mere om hvordan du kommer til Sipadan her.

Vil du besøge Malaysia - Truly Asia?
Kontakt KILROY
Relaterede indlæg
Kontakt