Frivilligt arbejde med fodbold i udlandet

Frivilligt arbejde med fodbold i udlandet

Video fra frivilligt arbejde med fodbold:

Kan du lide kombinationen af fodbold, børn og unge og følelsen af at gøre en forskel? Kunne du tænke dig at undervise udsatte børn og unge i fodbold i udlandet? 
Så læs mere her.

Spred glæde med fodbold i udlandet

Flere steder i verden bor der børn og unge der drømmer om at komme væk fra en barsk hverdag, og opleve glæde gennem sport. Det kan du være med til at påvirke, ved at undervise dem i fodbold. Mange af børnene har, eller har haft, en hård barndom og for at holde dem væk fra ungdomskriminalitet, kan man tidligt i livet vise dem glæde og sammenhold gennem fodbold. Man kender det selv, man bliver glad og smiler når man får sved på panden, og denne glæde kan du være med til at give børn og unge på dette spændende projekt med fodbold i Sydafrika.

Detaljer om frivilligt arbejde med fodbold i Sydafrika:
"Streetwise Soccer" 

Fodbold er et internationalt sprog der kan forstås af alle. Fodbold symboliserer energi, sammenhold og teknik, og disse egenskaber er yderst brugbare for børn og unge der til daglig lever i Sydafrikas townships uden mange muligheder for sport og personlig udvikling.
Som frivillig arbejder du med de lokale trænere og skal være med til at motivere og styrke de unge så de får en tro på sig selv, som de kan tage med sig videre i livet.

Projektet finder sted på Wingfield Primary School i Sydafrika hvor holdene mødes hver onsdag for at spille kamp. Trænerne og de frivillige mødes også her for at planlægge ugens kampe og træningsprogram på skolerne i området. Som frivillig på "Streetwise Soccer" projektet arbejder du primært sammen med børn i alderen 7 til 14 år.

Din rolle på projektet:

 • assistere trænerne og komme med idéer og udviklingsmuligheder for børnene 
 • dele din viden med de unge og trænerne
 • arbejde med skolerne for at opfordre til sport efter skolen
 • motivere de unge - få dem til at tro på sig selv og vise dem glæden ved fodbold
 • sammensætte træningsprogrammer
 • have det sjovt og være mentor for de unge sydafrikanere på fodboldholdene

Hvad kræves der af dig?
Det forventes at du har en kærlighed til fodbold, er tålmodig, er god til at kommunikere og kan et godt engelsk. Man skal ikke have et perfekt engelsk, men man skal kunne kommunikere med de unge og med trænerne. Hvis du også har kendskab til floorball eller netball er dette et plus, men det er ikke et krav.

Hvad koster det at deltage i frivilligt arbejde med fodbold og hvad er inkluderet i prisen?
Det koster fra 8.150 DKK for 18 dages deltagelse og med i prisen får du: 

 • bolig under hele opholdet (volunteer house eller host family)
 • 3 dages introduktion til Cape Town med ture, udflugter, transportoplysninger, sikkerhed osv.
 • tilknyttet supervisor under hele dit ophold
 • to måltider om dagen (morgenmad og aftensmad)
 • donation til projektet
 • sociale aktiviteter med andre frivillige
 • bevis for din deltagelse til uddannelsessted eller fremtidig jobsøgning

KILROYs rejsekonsulenter vil hjælpe dig med at bestille den billigste flybillet til Sydafrika. 

Billeder fra projektet:

 

Jeg vil af sted!

Hvis du drømmer om at lave frivilligt arbejde med fodbold, har et spørgsmål, eller kunne tænke dig at høre hvad det samlet koster at deltage i Streetwise Soccer, kan du altid kontakte en rejsekonsulent på telefon 70 15 40 15 eller sende os en mail her. Du kan også booke et personligt møde i en af vores butikker i Odense, Århus eller København.

Sammen kan du og en rejsekonsulent sammensætte et ophold som frivillig i udlandet. Vi lytter til dine drømme og tanker, og sammensætter din drømmerejse ud fra det. KILROYs rejsekonsulenter er eksperter i billige flybilletter, da vi har særlige aftaler med flyselskaberne. 

Jeg vil gerne vide mere!
Kontakt en rejsekonsulent
Relaterede indlæg
Kontakt