Frivilligt arbejde med ridning og heste

Frivilligt arbejde med ridning og heste

Video fra frivilligt arbejde med heste, ridning og børn:

 • Elsker du udelivet, ridning, heste og børn?
 • Kunne du godt tænke dig at kombinere ridning og at rejse?

Du kan blive frivillig og hjælpe handicappede børn i Cape Town i Sydafrika med at opleve glæden og følelsen af frihed med heste og ridning. Der er tilknyttet uddannede instruktører på projektet og sammen med andre frivillige, arbejder I sammen mod at give børnene livsbekræftende oplevelser med heste. Det eneste der kræves af dig er din lyst til at sprede glæde samt en kærlighed til heste og rideerfaring.

Ridning i Sydafrikas smukke natur

Vi garanterer at du vil nyde Sydafrikas smukke natur sammen med børnene. På rideturene oplever I de flotteste områder og da mange af børnene kommer fra fattige kår og grå townships, er de smukke naturoplevelserne ligeledes med til at give dem forøget livskvalitet.

ridning i udlandet - frivilligt arbejde med hesteDer er 15 heste tilknyttet projektet og de er alle rolige og nøje udvalgt til at ridde med handicappede børn. Mange af børnene har en helt særlig tilknytning til deres hest og for mange af dem, er dette det første rigtig personlige og følelsesmæssige forhold de har oplevet, eftersom mange af dem har oplevet svigt fra forældrene.

Din rolle på projektet

Uden frivillige er det ikke muligt at give disse børn oplevelser på hesteryg. Mange af børnene kræver to voksne på hver sin side på turene, og efter dagens rideoplevelser kræves det ligeledes at hestene og deres stalde plejes og passes. Det er vigtigt at du kan ride i forvejen, men du behøver ikke at være professionel. Du får træning inden du starter og instruktioner i hvordan arbejdet skal fuldføres. Hverdagene kan godt være lange men når du får fri, er der rig mulighed for at opleve byen Cape Town, strandene og den smukke natur. 

Hvilke oplevelser er der i Cape Town?

Du kan fx. besøge Waterfront shopping mall, bestige Table Mountain og Lions Head, lære at surfe, se pingviner på stranden, besøge Cape Point, tage på wine tour, besøge Robben Island (hvor Nelson Mandela sad fængslet), besøge bymarkederne og meget, meget andet. Antallet af oplevelser i Sydafrika er enormt, og du får unikke oplevelser i dette smukke land.

Hvad kræves der for at få frivilligt arbejde med ridning og heste?

Du skal tale et godt engelsk og du skal kunne forstå instruktioner fra de lokale og kunne kommunikere med børnene. Dit engelsk skal ikke være perfekt, men du skal kunne begå dig i hverdagssamtaler. Derudover skal du have lyst til at gøre en forskel, være glad for heste og naturoplevelser og være fuld af gå-på-mod og positivitet.

Hvad koster det at deltage og hvad er inkluderet?

Projektet varer fra 32 dage og opefter og for 14.260 kroner får du:

 • Bolig under hele opholdet (enten med andre frivillige eller privat)
 • Mad
 • Du bliver hentet i lufthavnen
 • Du får Cape Town intropakke som varer 3 dage i byen, infomøder om alt hvad du skal vide om at bo og være i Cape Town, byture og sightseeing tur
 • En supervisor der tager sig af dig under hele opholdet
 • Donation til projektet
 • Et sydafrikansk sim-kort
 • Månedlige sociale arrangementer med de andre frivillige
 • Bevis for din deltagelse til fremtidige uddannelser eller arbejde

Flybilletter og rejseforsikring er ikke inkluderet i prisen, men KILROYs rejsekonsulenter hjælper dig med at finde en billig og fleksibel flybillet.

Hvis du har spørgsmål om ridning i udlandet og frivilligt arbejde med ridning og heste, er vores rejsekonsulenter altid behjælpelige med at svare på dine spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få frivilligt arbejde med heste og ridning.

Jeg vil rigtig gerne høre mere!
Kontakt KILROY

 

Relaterede indlæg
Kontakt