Frivilligt arbejde med skateboarding

Frivilligt arbejde med skateboarding

Her er et frivilligt projekt der summer af action, sport, adrenalin, og glade børn i smukke omgivelser. Dette spændende skateboarding projekt blev etableret af skateboarders, artister og entuisiaster i håbet om at give børn og unge i Durban i Sydafrika en kærlighed til skateboarding, oplevelsen af sammenhold og mulighed for at udvikle sig sammen mod en bedre fremtid.

Dette projekt med skateboarding i fokus skal udover skateboarding, åbne for muligheden for at udvikle kreative evner gennem kunst, dans, drama, fotografering, redigering af billeder og video, bygge flere ramper til skateboard rampen og blive bedre til engelsk, og DU kan være med! 

Som frivillig kommer du, udover skateboarding, til at assistere det lokale team med fx.

 • Være med til at underholde børnene når de kommer efter skole
 • Gøre klar til næste dag
 • Lave madpakker til børnene
 • Passe kolonihaven i området med børnene (og få gederne væk derfra)
 • Hjælpe med at lægge vandrør der skal give rent vand
 • Teste vandets kvalitet
 • Være med til at sortere donationer i form af tøj, sko og skateboarding gear
 • Undervise voksne analfabeter
 • VÆRE MED TIL AT GØRE EN KÆMPE FORSKEL!

Hvad koster projektet og hvad er inkluderet i prisen?

Du kan være med til at deltage i projektet for 6520 kr. for 18 dage. Der kan også være mulighed for at deltage i projektet i det antal dage du ønsker, kontakt vores rejsekonsulenter for at høre om dine muligheder. Inkluderet i prisen er:

 • Bolig under hele opholdet
 • Tre måltider om dagen
 • Afhentning og drop-off i lufthavnen
 • Introduktion til Durban: 3 dage og nætter i byen med introduktion til alt hvad man skal vide om at bo og opholde sig i Sydafrika (fra sociale færdigheder til sikkerhed)
 • Supervisor under hele opholdet
 • Donation til projektet til videreudvikling
 • Et sydafrikansk sim-kort med pay-as-you-go
 • Sociale aktiviteter med de andre frivillige
 • Bevis på din deltagelse i projektet

Det eneste der kræves af dig er din vilje og lyst til at gøre en forskel, din positivitet og så skal du kunne tale engelsk. Du skal ikke kunne tale et perfekt engelsk, men du skal kunne deltage i hverdagssamtaler.

 

 

Jeg vil gerne af sted - hvad gør jeg?

Hvis du drømmer om at komme af sted, har et spørgsmål, eller kunne tænke dig at høre hvad det samlet koster at deltage i frivilligt arbejde med skateboarding kan du altid kontakte en rejsekonsulent. Sammen kan I sammensætte et ophold som frivillig i udlandet og vi hjælper dig med at finde de billigste flybilletter. KILROY rejsekonsulenter er eksperter i billige flybilletter da vi har særlige aftaler med flyselskaberne. 

Vil du vide mere om frivilligt arbejde med skateboarding?
Kontakt en rejsekonsulent
Relaterede indlæg
Kontakt