Frivilligt arbejde med sport

Frivilligt arbejde med sport
  • Kan du lide kombinationen af glade børn og sport?
  • Kunne du tænke dig at undervise udsatte børn og unge i en sportsgren i udlandet?
  • Så læs mere her.

Frivilligt arbejde med sport - sport spreder glæde

Flere steder i verden bor der børn og unge der drømmer om at komme væk fra en barsk hverdag og opleve glæde gennem sport. Det kan du være med til at påvirke, ved at undervise dem i en sportsgren som frivillig. Mange af dem har, eller har haft, en hård barndom og for at holde dem væk fra ungdomskriminalitet, kan man tidligt i livet vise dem glæde og sammenhold gennem en sportsgren. Man kender det selv, man bliver glad og smiler når man får sved på panden, og denne glæde kan du være med til at give børn og unge, på et af KILROYs frivillige projekter med sport i udlandet. 

Hvilke sportsgrene kan kombineres med frivilligt arbejde?

KILROY har frivilligt arbejde med sport der involverer:

Klik på den sportsgren du er interesseret i og læs mere. 


På nogle af projekterne er det specifikke sportsgrene der er i fokus, men der kan sagtes indgå andre sportsgrene og aktiviteter under opholdet. Det er op til det lokale team og de frivillige at bestemme.

Har du spørgsmål?
Kontakt en rejsekonsulent


Jeg vil være frivillig med sport i udlandet!

Hvis du drømmer om at komme af sted, har et spørgsmål, eller kunne tænke dig at høre hvad det samlet koster at deltage i frivilligt arbejde med sport kan du altid kontakte en rejsekonsulent. Sammen kan I sammensætte et ophold som frivillig i udlandet og samtidig kan du modtage tilbud på billige flybilletter. KILROY rejsekonsulenter er eksperter i billige flybilletter da vi har særlige aftaler med flyselskaberne. 

frivillige arbejde med sport

Frivilligt arbejde med sport - skateboarding i Durban.

frivilligt arbejde med sport i udlandet

Frivilligt arbejde med sport - fodbold i Cape Town.

frivilligt arbejde med sport

Frivilligt arbejde med sport - surfing i Cape Town.

frivilligt arbejde med sport

Frivilligt arbejde med sport - ridning i Cape Town.

Frivilligt arbejde med thai boksning i Thailand

Frivilligt arbejde med thai boksning i Thailand. 

Vil du være frivillig med sport i udlandet?
Kontakt KILROY

 

Relaterede indlæg
Kontakt