Nye fede oplevelsesrejser 2015

Nye fede oplevelsesrejser 2015

Er du på udkig efter en rejse lidt udover det sædvanlige? Vi har helt nye oplevelsesrejser til spændende lande som f.eks. Myanmar, Colombia, Haiti, Filippinerne, Ecuador og USA. Vi har desuden en helt ny og vanvittig fed togtur på kryds og tværs af Indien.

KILOY kan hjælpe dig med din rejse til fede destinationer til hele verden. Alle vores oplevelsesrejser er for unge og arrangeres i små grupper med engelsktalende guides som enten er lokale eller som har rejst eller boet i området igennem flere år. Du kommer forbi alle de fede sights og tager på eventyr off the beaten track.

Bestil online

Du kan bestille et stort udvalg af vores oplevelsesrejser online her på hjemmesiden, men vores rejsekonsulenter sidder altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål samt tilbud på dine flybilletter. Benyt dig af vores erfaring og lad os hjælpe dig med dit livs eventyr.

Nye oplevelsesrejser i 2015

OBS! Vær opmærksom på at priserne nedenfor ikke inkluderer flybilletter.

 

Få hjælp til at planlægge din rejse
Kontakt KILROY
Relaterede indlæg
Kontakt