• dec09

  Vil du fejre jul i udlandet?

  Det er ved at være lige op over så måske du allerede har planlagt hvor du skal fejre jul? Ellers kan denne liste over potentielle 'julelande' måske give dig inspiration til næste års juleaften?

  Du kan i hvert fald komme tættere på julen, julemanden og rensdyrene på en af disse destinationer - KILROY guider dig til jul i udlandet.

  1: Jul i Alaska 

  Oplev det smukke Aurora Borealis  (nordlys på latin) i Alaska 

  Der er nogen der mener at julemanden bor i Alaska, og eftersom vi i Danmark tvivler på denne påstand, er det i den grad værd at undersøge. Alaska er USA's største stat men samtidig den mindst beboede, hvilket betyder at naturoplevelserne er enorme, og at der er rig mulighed for at julemanden kan gemme sig her. Tag på trekking i St. Elias National Park eller besøg det højeste bjerg i Nordamerika, Mount McKinle... Læs mere
 • dec09

  15 problemer alle backpackere vil forstå

  Hvis du har rejst jorden rundt eller været på længere rejser i udlandet, kan du med garanti nikke genkendende til nogle af disse hverdagsproblemer man kan møde på sin rejse.

  1. Savnet efter at sove i en dejlig, varm seng

  Det overgår det meste. Den ubeskrivelige følelse når man lægger hovedet på puden og kan nyde en... Læs mere
 • dec09

  11 stereotyper du møder på din rejse

  Hvis du har rejst, har du helt sikkert mødt dem - stereotyperne! Enten har du mødt dem på hostellet, på din adventurerejse, på dit surfkursus, på flyet, på stranden eller midt i regnskoven.... de er overalt! Her er nogen stereotyper som vi har mødt på vores rejser. Måske du kan tilføje flere til listen?

  1. Guitar gutten
  Læs mere
Kontakt