• feb21

  Rejs til Maldiverne på budget

  Har du en drøm om at rejse til Maldiverne, men tænker at det er så dyrt, at det kun kan lade sig gøre for Lotto-vindere? Så tro om igen.....

  Rejsen til Maldiverne behøver ikke at ruinere dig, og KILROY fortæller dig her hvordan du kan rejse til bounty øerne på et backpacking budget.

  1. Bo på de lokale øer Det vigtigste du skal huske er, at det er langt billigere at bo på de lokale øer på Maldiverne. Vi foreslår Dangheti, Rasdhoo og Felidhoo, i stedet for de kunstigt opbyggede ø-resorts.

  På de lokale øer er prisniveauet langt lavere, og du får endda mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen. Tidligere var mange lokale øer lukket for turister men i løbet af de sidste par år, har myndighederne åbnet op for restriktionerne.

  2. Rejs i lavsæsonen Man kan rejse til Maldiverne året rundt og være sikker på at få ... Læs mere
 • nov27

  Ønskeseddel til dig der elsker at rejse

  Det bliver koldere og butikkerne er fyldt med marcipan, julebryg og julepynt. Du skal skrive en ønskeseddel til familie og venner og øverst står der bare:

  "REJSER"

  Hvad kan en rejseglad ønske sig? KILROY giver julegaveforslag til dig der elsker rejser, og bare gerne vil opleve mere, og mere og mere.....

  1. Gavekort fra KIL... Læs mere
 • sep05

  7 ting du SKAL smage i USA

  USA er og bliver mad-himlen, hvis du er til snasket mad. Her er 7 ting, som du simpelthen skal smage. Men vi bliver nok nødt til at advare: Dine tænder kommer til at løbe i vand, så hav en serviet klar.

  1. Mac ’n cheese
  Elsker du ost? Elsker du pasta? Så vil du elske Mac ’n cheese, som på dansk nok ville hedde makaroni og ost. Det er egentlig bare p... Læs mere
 • jun12

  Frivilligt arbejde med hvidhajer

  Lyder det som en joke? Der er skam rigtig nok! Gennem KILROY har du nu mulighed for at arbejde med et af verdens mest frygtindgydende og fascinerende dyr; hvidhajen.

  Tag del i vores projekt i Sydafrika og kom helt tæt på hvidhajen, i dens naturlige miljø. Frivillige vil bl.a. hjælpe til med forskningen af hajer, studere deres vaner og hjælpe ... Læs mere
 • jun01

  De 13 mest underlige love i USA

  Af Emma
  Du skal rejse til USA, eller måske er du ved at planlægge din rejse over Atlanten. Du er måske klar over at de har nogle skøre regler og love i mange stater, men er du klar over HVOR skøre de er? Det er værd at opremse de aller skøreste. Måske du kender til flere?

  Vidste du fx. at du bliver arresteret i staten Missouri hvis du kører rundt med e... Læs mere
 • maj22

  10 grunde til at du vil elske Costa Rica

  Costa Rica er især kendt for den fredelige kultur, udendørs aktiviteter, det vilde dyre- og naturliv og selvfølgelig de søde dovendyr. Derudover synes alle stier at føre til vandfald, tågede kratersøer, jungler og øde strande.

  Har du endnu ikke besøgt dette magiske Latinamerikanske land, kan du her læse hvorfor du skal skynde ... Læs mere
 • maj19

  Sådan rejser du billigst

  De fleste af os har ikke uanede mængder penge på lommen til jordomrejsen, men det betyder ikke at drømmerejsen ikke bliver fed. Du kan sagtens få verdensklasse oplevelser på et budget, og med disse 9 gode råd i baghovedet, kan du spare lidt ekstra hist og pist. Måske de små besparelser på sigt kan åbne op for ekstra oplevelser på jordomrejsen fx dykkerkursus, surf c... Læs mere
 • dec28

  Working holiday i Canada - Skibums i verdensklasse

  Sig på gensyn til familien og vennerne hjemme i Danmark. Pak tasken og spring så ud i en fed working holiday sæson som skibums i Canada. Det gjorde jeg i sæsonen 2014/2015, i samarbejde med KILROY og oplevede en helt ny side af både verden og mig selv.

  Af Kristian Kvist – På working holiday i Whistler samt Si... Læs mere
 • dec01

  10 grunde til at det ødelægger dit liv at rejse

  At rejse er uden tvivl noget af det mest fantastiske i verden. Åh, den adrenalin man mærker når man er ved at booke en flybillet og nærmest ryster på hænderne når man indtaster dankort-oplysningerne, kender du det? Eller dagen hvor der er afrejse og det føles helt ligesom juleaften da man var barn - er der noget bedre?Læs mere
 • nov06

  Spændende muligheder med SAS til USA

  SAS flyver til flere spændende destinationer i USA. Drømmer du måske om et road trip næste år? Eller hvad med en storbyferie i Påskeferien? Det er NU du skal bestille! Tjek priserne til byer som New York, Chicago og San Francisco.

  Salgsperiode: 06.11.2015 - 27.11.2015
  Rejseperiode: 15.01.2016 - 30.05.2016

  Der er et begræn... Læs mere
Kontakt