• jan29

  Det er muligvis din aller sidste chance nogensinde........

  ....hvis du drømmer om en skisæson i Canada.

  Vi er netop blevet oplyst om, at det fra næste år er meget sandsynligt at der ikke længere udstedes arbejdsvisum til Canada til unge fra Skandinavien. Så hvis du drømmer om at arbejde på et skiresort i Canada i sæsonen 2015/2016, så er det NU at du skal slå til.

  Du får hjælp af KILROYs rejsekonsulenter KILROY hjælper dig med at komme af sted, finde arbejde, bolig og billige flybilletter. Vi svarer på alle dine spørgsmål omkring ski i Canada og hjælper dig med at få dit livs skisæson i Canadas bjerge. Muligvis for sidste gang nogensinde!

  Sæsonen starter omkring november 2015 og varer et par måneder frem. Så det er allerede nu at du skal ansøge om at opleve en skisæson i Canada.

  It's now or never! Explore Life!

  Læs Q&A om skisæson i Canada og se en video om livet på et skiresort her.


  Billeder fra ski i Canada:  

   

 • jan27

  Vinderen af en drømmerejse er...

  Var du med til at sammensætte din drømmerejse i KILROYs store rejsekonkurrence på Facebook?

  Vi fik rigtig mange gode forslag (TAK!) og vi har fundet en heldig vinder af et rejsegavekort på 15.000 kroner.

  *drum roll*

  Den heldige vinder i lodtrækningen er: Sofie Amalie Rasmussen

  Sofies drømmerejse går til destinati... Læs mere
 • jan23

  Nyhed: Surfing i Californien

  Du kan surfe mange steder i verden, men Californien må alligevel være øverst på ønskelisten for mange med en kærlighed til board, vand og strand. Det blå Stillehav, det gode vejr og den fede surfermentalitet gør Californien til den perfekte surf destination. 

  KILROY har allerede surfing i flere lande og nu kan vi også tilføje USA og Californien til listen a... Læs mere
 • jan12

  Verdens fedeste rejsejob!

  OBS vi modtager ikke flere ansøgninger til verdens fedeste rejsejob i denne omgang. Hold øje med job hos KILROY for andre ledige stillinger hos os, eller start dit rejseeventyr her.  

  Er du en skarp skribent, mester i videoredigering eller tager du de flotteste rejsefotos? Vil du opleve en lille del af verden i selskab med andre rejselystne unge... Læs mere
 • jan09

  British Airways - billige flybilletter til Nordamerika

  Drømmen om det store Nordamerika-eventyr kan blive til virkelighed med KILROY og British Airways. British Airways er kendt for deres helt unikke rutenetværk som dækker det meste af kloden og netop nu kan du få rabat på din flybillet til Canada, USA eller Mexico!

  Forneden kan du læse om nogle af vores favoritter... Læs mere
 • jan08

  Billige flybilletter med AIR FRANCE og KLM

  AIR FRANCE og KLM har frigivet årets første kampagne med fantastiske priser til destinationer over hele verden. Her kan vi friste med destinationer og storbyer som New York, Los Angeles, Vancouver, Bangkok, Buenos Aires eller Singapore.

  Salgsperiode: 08.01.2015 - 10.02.2015
  Rejseperiode: 15.01.2015 - 15.06.2015*

  *Enkelte da... Læs mere
Kontakt