• mar04

  20 tegn på at du er afhængig af at rejse

  Lider du af konstant rejsefeber? Tjek listen for at se om du er lige så afhængig af at rejse som os.

  1. Du drømmer om at rejse hver eneste dag, og du planlægger konstant nye ruter oppe i hovedet.

  2. Når følelsen af at klikke "køb og betal" for en flybillet kan få dig til at skrige af glæde. Nu er der ingen vej udenom - du skal af sted!

  3. Du har, eller er meget tæt på, at have planlagt og bestilt din næste rejse før du er kommet hjem fra den forrige.

  4. Du tilsidesætter størstedelen af din indkomst til dit næste rejseeventyr, og tænker hele tiden på hvordan du kan få skrabet noget mere sammen. Hvis du ikke har helt råd, tænker du "YOLO" og bestiller alligevel. Der skal nok være en løsning forude - pasta & ketchup it is!

  5. Du har en særlig kærlighed for kort og globuser, og k... Læs mere
 • feb13

  20 % rabat på oplevelsesrejser i USA & Canada

  Vi sparker foråret i gang med et kæmpetilbud på udvalgte oplevelsesrejser i USA & Canada. Nu får du nemlig 20 % i rabat hvis du bestiller inden d. 28. februar.

  Drømmer du om at udforske USA & Canadas smukke natur og verdenskendte turistattraktioner? Dette tilbud giver dig mulighed for at spare hele 20% på udv... Læs mere
 • jan19

  Emirates: Fleksible ungdoms- og studiebilletter

  Emirates har et stort rutenetværk som giver dig mulighed for at tage et eller flere stop-overs på din rejse til Asien, Australien eller New Zealand. Det koster ikke ekstra at have et stopover i fx Dubai på vej mod Australien (du betaler kun for den ekstra lufthavnsskat hvilket er et lavt beløb). Med Emirates kan du også have stopover i fx. Indien, Sri Lanka, S... Læs mere
Kontakt