• mar25

  10 grunde til at elske Australien

  Har du også hørt dine venner fortælle om deres vilde eventyr i Australien? Du har sikkert tænkt: "Ja okay, slap af smarte - det er jo ikke paradis!".

  Denne top 10 liste er oprettet for at fortælle dig, hvor fedt der rent faktisk er i landet Down under, men vi er også godt klar over at du først er helt overbevist, når du selv har oplevet dit eget eventyr i Australien.

  10 grunde til at du bør elske Australien...

  1. Naturen
  Hvor i verden vil du kunne nyde udsigten til en rød sten? Naturen i Australien er enestående med både regnskov, ørkenlandskaber, vilde kyststrækninger, paradisstrande og sneklædte bjerge!

  2. Det mærkeligste og vildeste dyreliv!
  Har du mødt en Quokka? Verdens gladeste dyr bor på Rottnest Island i Australien og er ret søde til at posere foran dit kamera... Australiens dyreliv vil blæ... Læs mere
 • mar18

  Få 20% rabat på surf camp i Australien i 2015

  Yes, det er sandt!

  Lige nu kan du spare penge på dit surf eventyr i fantastiske Australien.

  Hvis du booker mellem den 17. marts og den 30. april 2015 hos en KILROY rejsekonsulent, og tager på surf camp inden den 12. december 2015, får du 20% rabat.

  Hvor ligger surf campen i Australien? Surfskolen i Australi... Læs mere
 • mar13

  Tilbud på hele verden med Qatar Airways

  Er du typen der fristes af storbylivets farverige udvalg af kultur, shopping og mad, men vil du samtidig have smuk natur og fredlige omgivelser indenfor rækkevidde? Hvorfor nøjes, når man kan få begge dele!

  Qatar Airways er kendt for sit høje serviceniveau og i dag, flyver de til over 140 destinationer i verden. KILROY og Qatar kan tilb... Læs mere
 • mar06

  Nyhed: Flyv til Bali med Emirates

  Bali er magisk af flere grunde og selvom øen kun repræsenterer en lille del af Indonesien, så er oplevelserne enorme. Emirates benytter sig af muligheden og åbner en ny rute til Bali fra juni 2015. Book dine flybilletter til Bali med KILROY og Emirates og du er blandt de første til at prøve denne nye rute til Bali.

  I perioden 3. juni til 16. juni og 20. ... Læs mere
 • mar05

  36 grunde til at rejser er som sex

  1. Du kan gøre det på et tog, i et fly, i en bus eller i en bil.

  2. Mange har det også rigtig godt med at gøre det på et hostel eller et hotel.

  3. Nogle gange følger der en gratis frokost med.

  4. Hvis du ikke er forsigtig, kan du blive syg.

  5. Det varer aldrig længe nok.

  6. Det kan tage alt for lang tid... Læs mere
 • mar03

  16 tegn på at du er en backpacker

  Er du en backpacker? Eller er du ikke helt sikker? Backpacking er jo så meget mere end blot at tage rygsækken på ryggen, vandre af sted mod terminal 3 og hoppe på det næste fly til Bangkok. Backpacking er en livsstil og en helt særlig måde at rejse på. Men hvor mange punkter kan du genkende? 

  Tag testen og se om du, eller måske en ven, er ... Læs mere
Kontakt