10 grunde til at elske Australien

Har du også hørt dine venner fortælle om deres vilde eventyr i Australien? Du har sikkert tænkt: "Ja okay, slap af smarte - det er jo ikke paradis!".

Denne top 10 liste er oprettet for at fortælle dig, hvor fedt der rent faktisk er i landet Down under, men vi er også godt klar over at du først er helt overbevist, når du selv har oplevet dit eget eventyr i Australien.

10 grunde til at du bør elske Australien...

1. Naturen
Forestil dig dette scenarie: En kop kaffe og udsigt til en rød sten!Hvor i verden vil du kunne nyde udsigten til en rød sten? Naturen i Australien er enestående med både regnskov, ørkenlandskaber, vilde kyststrækninger, paradisstrande og sneklædte bjerge!

2. Det mærkeligste og vildeste dyreliv!
Quokkas (verdens gladeste dyr) bor på Rottnest Island i AustralienHar du mødt en Quokka? Verdens gladeste dyr bor på Rottnest Island i Australien og er ret søde til at posere foran dit kamera... Australiens dyreliv vil blæse dig bagover af fascination: kænguruer, koalaer, vombats, kameler, kaniner! og hajer...

3. Sydney!
Bondi Beach ligger blot 20 min fra Sydneys bymidteSydney er, udover at være smukt placeret ved kysten, en rigtig storby med markeder, skyskrabere, fed shopping og et fantastisk café og restaurant udvalg! I hvilken anden storby kan du på 20 minutter nå fra undervisning, arbejde eller dit praktiksted i city for derefter at dase på et håndklæde eller surfe på havets bølger? (Bondi Beach).

4. Surfing
Surfing Australia Surfers On BeachLær at surfe ved verdens bedste surfspots! Du har mulighed for at få professionel surf-undervisning på udvalgte og fede surf camps langs østkysten. (Og pt. kan du få hele 20% i rabat på surfing i Australien)

5. Melbourne
Melbourne er kåret til verdens 2. bedste studieby!Melbourne er på top 3 over de fedeste studiebyer i verden. Så hvis du ikke får tid til den helt store Australien rejse, bør du overveje et studieophold i Melbourne, som er populær blandt studerende fra hele verden. Læs mere om studier i Australien.

6. Australians / "'Aussies"
Surferdudes - Aussies - Strayans - Kært barn har mange navne!Aussies vil overraske dig med deres gode humør og deres venlige og åbne sind. Accenten og den mere afslappede livsstil er kun et plus - du bliver forelsket!

7. Skilte som disse!
Australien har de sjoveste vejskilte!Australiens skilte er en seværdighed i sig selv, og du ser dem overalt. Overvej selv hvilke andre dyr de kunne afbilde (slanger / krokodiller?)

8. Dykning i verdensklasse
Dykning ved Great Barrier ReefGreat Barrier Reef har været på listen over verdens 7 naturvidundere, og er en dykkerdestination de fleste drømmer om! Læs mere om dykning i Australien.

9. Campér som på billedet her!
Bo i en campervan i Australiens nationalparker!Australien er fantastisk - alene fordi du kan parkere din campervan i omgivelser som på billedet ("The Prom" National Park - blot 3 timers kørsel fra Melbourne). Læs mere om campervans i Australien.

10. Mad for madelskere!
Morgenmad i Sydney! Glæd dig :)Forbered dig på de svære beslutninger på din rejse til Australiens storbyer! Du skal vælge mellem lækre morgenmadscaféer, restauranter med mad fra hele verden eller et vildt udvalg af madprodukter fra deres lokale markeder og butikker (til når du skal fylde køleskabet i din campervan).

Er du stadig i tvivl om Australien er noget for dig? Tal med vores rejsekonsulenter om planlægningen af dit eget australske eventyr.

Vil du vide mere om Australien?
Kontakt en rejsekonsulent

 

Vil du læse mere?

 

Kontakt