• maj22

  10 grunde til at du vil elske Costa Rica

  Costa Rica er især kendt for den fredelige kultur, udendørs aktiviteter, det vilde dyre- og naturliv og selvfølgelig de søde dovendyr. Derudover synes alle stier at føre til vandfald, tågede kratersøer, jungler og øde strande.

  Har du endnu ikke besøgt dette magiske Latinamerikanske land, kan du her læse hvorfor du skal skynde dig afsted.

  1. Zip-lining gennem junglen
  Der er noget helt specielt og befriende ved, at svæve gennem junglens tætte træer og grene, uden selv at have kontrollen. Er du til noget af et adventure kick og en udsigt ud over det sædvanlige, er zip-lining helt sikkert noget for dig! Og hvis du bliver vild med det, er der heldigvis et væld af Costa Ricas’ nationalparker som udyder denne aktivitet.


  2. De skønne dovendyr
  Dovendyr er bogstaveligtalt overalt i Costa Rica! N... Læs mere
 • maj19

  Sådan rejser du billigst

  De fleste af os har ikke uanede mængder penge på lommen til jordomrejsen, men det betyder ikke at drømmerejsen ikke bliver fed. Du kan sagtens få verdensklasse oplevelser på et budget, og med disse 9 gode råd i baghovedet, kan du spare lidt ekstra hist og pist. Måske de små besparelser på sigt kan åbne op for ekstra oplevelser på jordomrejsen fx dykkerkursus, surf c... Læs mere
 • jun22

  5 grunde til hvorfor du skal rejse til Cambodja NU

  Hvad tænker du på når du hører navnet Cambodja?

  Hvis du ikke ved det, eller er i tvivl om Cambodja skal inkluderes på din jordomrejse giver vi dig 5 gode grunde til hvorfor du skal skynde dig af sted.

  1: Historien i Cambodja Et besøg til Angkor Wat er et must. Her set ved solnedgang.

  Enga... Læs mere
 • apr27

  Modeller søges...

  I forbindelse med en kampagne relateret til studieture har KILROY brug for din hjælp. Vi søger modeller i alderen 18-22 år til et photo shoot en dag i perioden 22-26. juni 2015.

  Du er:

  Dreng / pige mellem 18-22 år Har lyst/kan deltage i et photo shoot en dag i perioden 22-26. juni 2015 Som tak for din hjælp aflønner vi de udvalgte modeller med et... Læs mere
 • apr21

  10 ting kun folk der er født til at rejse vil forstå

  Det er svært at beskrive følelsen og trangen til at opleve og udforske verden  - nogen kalder det 'wanderlust' eller rejsefeber. Nogle af os er født med denne trang til eventyr og hvis du kan nikke genkendende til disse 10 punkter er du også født til at rejse.

  1. Du har altid været vild med verdenskort... Læs mere
 • apr13

  Rejseguide: 48 timer i San Francisco

  Hvis du skal til USAs Vestkyst bliver du simpelthen nødt til at gøre et stop i smukke San Francisco.

  Du kan kalde byen San Francisco eller du kan kalde den 'The City by the Bay', men du må aldrig kalde San Francisco for Frisco - de lokale hader det!

  KILROYs rejseguide til San Francisco Vores guide til San Francisco strækker sig over 48 ... Læs mere
 • apr13

  25% rabat på campervans og billeje i Australien

  Af Emma
  Skal du rejse rundt i Australien inden juni 2015? Planlægger du et road trip Down Under?  Så er det lige nu og her at du skal slå til. KILROY har 25% rabat på leje af campervans og biler i Australien hvis du booker mellem den 13. og den 19. april, so hurry, hurry, hurry!

  Du skal rejse mellem den 20. april 20... Læs mere
 • apr09

  De 8 fedeste aktiviteter på Fiji

  Prøv at luk dine øjne og smag på ordet Fiji. Hvad tænker du så på?

  Er det hvide sandstrande, palmer, krystalklart hav, dykning, ø-hop, tropiske vandfald og paraplydrinks? Så har du helt ret. Fiji er et tropisk paradis med over 300 øer. Fiji har mere end bare afslapning på stranden og byder også på adventure oplevelser. KILROY giver dig en li... Læs mere
 • apr07

  Se verden med Air France, KLM & Delta

  Af Emma
  Air France, KLM & Delta har lige nu tilbud på billige flybilletter til en lang række spændende destinationer. Så hvis du står og planlægger din jordomrejse eller tur til udlandet, så er det nu at du skal slå til.

  Salgsperiode: 8. april 2015 - 22. april 2015
  Rejseperiode: indtil 11. december 2015

  Pladser: der er kun et... Læs mere
 • apr01

  Eksklusivt - Vær blandt de første til at opleve Gambula Island

  Gambula Island har i flere år været det mest populære rejsemål for unge fra England, Frankrig og Holland og nu er KILROY det første danske rejsebureau der åbner op for rejser og direkte fly til eksotiske og smukke Gambula Island i det Travelianske Ocean.

  Her ligger Gambula Island

  10 sjove facts... Læs mere
Kontakt