{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Sådan rejser du billigst

train-girl-planning-local-transport-cover

Undgå at blive ruineret på drømmerejsen

De fleste af os har ikke uanede mængder penge på lommen til jordomrejsen, men det betyder ikke at drømmerejsen ikke bliver fed. Du kan sagtens få verdensklasse oplevelser på et budget, og med disse 9 gode råd i baghovedet, kan du spare lidt ekstra hist og pist. Måske de små besparelser på sigt kan åbne op for ekstra oplevelser på jordomrejsen fx dykkerkursus, surfcamp eller sejlads i udlandet. 

1. Undgå at rejse i weekenden

Sådan rejser du billigst

Tirsdag, ondsag og torsdag er de dage hvor færrest rejser og flybilletterne er billigst. Undgå at rejse i weekenden og book billige flybilletter med afgang midt på ugen. 

2. Pak let

Sådan rejser du billigst

Hvis du rejser med de aller billigste flyselskaber skal du ofte betale ekstra for bagage. Dette kan hurtigt løbe op, så hvis du vil spare lidt ekstra cash, kan det være en rigtig god idé at lægge alle dine pakkenelliker ud på gulvet inden afrejse, og grovsortere. Du behøver vel ikke 5 varme sweatere? Se vores pakkeliste her.

3. Bo på hostel (der er masser af lækre hostels)

Sådan rejser du billigst

Hvis du vil spare penge på din overnatning, anbefaler vi, at du booker en seng på et hostel. Nogen tror at hostels altid er med 10+ senge i et stort rum med snorkende og lugtende ældre mænd, MEN det er sjældent tilfældet. Der findes masser af hostels hvor værelserne er inddelt efter køn, rengøringen er i top og de tilbyder ofte privatværelser. Men der er nu noget sjovt i at sove i et dorm, da det er her at du møder fellow rejsende. Spar et par $ per nat ved at bo på hostel fremfor hotel. Vi kan fortælle dig om de bedste hostels i den by du rejser til.

4. Spis som de lokale

Sådan rejser du billigst

Når man rejser skal man ikke spise ude hver dag. Jo, det er lækkert, men det er også virkelig hyggeligt at handle ind i det lokale supermarked og lave mad selv. Del regningen og lav mad med andre rejsende og husk at købe snacks til de ture du skal på fx musli barer, drinks, frugt og grøntsager. Det vil dræbe sultfornemmelsen så du ikke ender med at spise ude hele tiden.

5. Rejs med dine venner

Sådan rejser du billigst

Det kan være svært at lave alting sammen, men man kan faktisk spare mange penge ved at tage på jordomrejse med en eller flere venner og veninder. Del billejen i Californiencampervanlejen i New Zealand, hostel i Sydney eller maden i Tokyo. Måske det bliver venner du møder i udlandet. Jo flere jo bedre!

6. Rejs udenfor sæsonen

Langt de fleste destinationer har tidspunkter på året der er mindre travle end andre. Oftest er det fordi at vejret ikke nødvendigvis er det bedste, men man kan sagtens være heldig, ligesom vejret kan være varmt og lækkert i Danmark i maj og september, og ikke nødvendigvis i juli og august hvor alting er dyrest. Du kan spare mange hundrede kroner på at rejse udenfor sæsonen. Hotel og hostel, billeje, indgang og oplevelser er langt billigere udenfor sæsonen. 

7.Rejs "off the beaten track"

Sådan rejser du billigst

Forsøg at undgå turistfælderne i de store byer. Lad være med at spise frokost ved Vatikanet i Rom eller ved Eiffeltårnet i Paris. Det kan have stor betydning for hvor mange penge du lægger og derved sparer. Hvis du bor og spiser i de lokale områder, får du samtidig indsigt i hvordan de lokale bor og lever, hvilket tilføjer endnu mere til din oplevelse.

8. Undersøg din bilforsikring hjemmefra

Sådan rejser du billigst

Når du booker hos os, er de lovpligtige forsikringer altid inkluderet. Det er derfor værd at overveje hvilke ekstra forsikringer du har brug for. I nogle lande vil de forsøge at presse på for at sælge ekstra forsikringer, og det er derfor vigtigt at vide hvad du siger ja og hvad du siger nej til. Din rejsekonsulent kan informere dig om dette.

9. Hold styr på rejseudgifterne

Sådan rejser du billigst

Hold styr på dine udgifter - lav logbog eller hold øje med dit forbrug via din mobil bank app, så du ikke glemmer hvilke udgifter du har undervejs. Dit rejsebudget kan let løbe op hvis du glemmer alt om dine køb så snart dankortet er kørt igennem. Har du derimod en oversigt over dit forbrug kan du let skære ned og bruge rejsebudgettet på fede oplevelser.

Rigtig god rejse!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.