• okt30

  11 fejl på rejsen (og hvordan du undgår dem)

  Af Emma
  Selv den fedeste rejse kan tippe den forkerte vej. Med KILROYs råd kan du måske undgå disse scenarier.

  1: Get off the beaten track
  En klassisk fejl er at følge ruten til punkt og prikke. Hvis du fx. er i Bangkok, skal du væk fra turistområderne og fare lidt vild. Du oplever måske uforglemmelige nabolag som ikke andre turister ville have set.

  2: Husk god tid hvis du skal skifte fly
  Det er stressende ikke at have nok tid når du skal skifte fly. Husk også at i store lufthavne skal du ofte skifte terminaler og med tog eller bus for at skifte. Hvis du skal flyve lokalt skal du ofte skifte lufthavn. Så husk altid at tjekke en ekstra gang hvis du skal skifte fly, og spørg en rejsekonsulent til råds. De kender lufthavnene, transporttiden og reglerne.

  3: Pas og vis... Læs mere
 • maj29

  Julie & Anna Eva cykler tværs over USA #2

  KILROY har valgt at følge de to seje cykelpiger Julie og Anna Eva, som cykler tværs gennem USA, fra New York til San Francisco. De næste 3 måneder kan du følge deres spændende eventyr på KILROYs Instagram og her på kilroy.dk  

  Update #2: On The Road!
  Endelig er vi i sadlerne og har arbejdet os et godt stykke sydpå! Cykelt... Læs mere
 • maj27

  Oplev Asien med KILROY og British Airways

  Drømmen om backpacking i Asien kan blive virkelighed med KILROY og British Airways. British Airways er berømt for deres unikke rutenetværk som dækker det meste af kloden. Med et enormt udvalg af destinationer i Asien ligger verdensdelen for dine fødder. Her har vi listet et par af vores favoritter.

  Salgsperiode: 21.05.2015 -... Læs mere
 • maj23

  Nyhed: Live-streaming af foredrag

  Det er med stor fornøjelse at vi kan byde velkommen til live-streaming af foreløbig 2 foredrag.

  Flere af jer har efterspugt foredrag rundt omkring i landet, men da vi ikke kan komme rundt til alle, så har vi fundet den næstbedste løsning, nemlig live-streaming.

  Det eneste du skal bruge for at følge med, er din smartphone, tablet ell... Læs mere
 • maj22

  9 fede sights i det nordlige USA

  Skal du road trippe gennem det nordlige USA? KILROY fortæller dig hvilke byer og seværdigheder du ikke må misse. På vores rejse 'Coast to Coast North' rejser du sammen med andre og oplever alle sights.

  9: Ohio, Cedar Point  Ohio er hjemsted for en af de fedeste temaparker i verden, Cedar Point. Cedar Point ligger på et gigant... Læs mere
 • maj22

  Julie & Anna Eva cykler tværs over USA #1

  KILROY har valgt at følge de to seje cykelpiger Julie og Anna Eva, som cykler tværs gennem USA, fra New York til San Francisco. De næste 3 måneder kan du følge deres spændende eventyr på KILROYs Instagram og her på kilroy.dk  

  Pigerne har nu cyklet New York rundt og fået en masse fantastiske oplevelser med på vejen. I denne fø... Læs mere
 • maj21

  Rejsegavekort - den perfekte studentergave

  Skal du, eller en du kender, snart til sommerens allersidste eksamen? At afslutte eksamen og modtage studenterhuen er et af de fede øjeblikke i livet som alle husker, og et nyt kapitel venter.

  Hvis du mener at dette nye kapitel bør indeholde "once in a lifetime" oplevelser der udfordrer, modner og giver minder for livet, bør... Læs mere
 • maj07

  10 byer i USA du skal opleve mens du er i 20'erne

  Hos KILROY bliver vi aldrig færdige med at rejse (heldigvis!). Vi vil have mere og mere, og vi har netop tilføjet de her 10 byer i USA til listen over byer som skal besøges mens vi er i 20'erne. Bare fordi at de har de fedeste vibes, en unik kultur og et swag ungdomsliv.

  Rejsen starter i...........Læs mere
 • maj05

  Gode råd om New York fra kendte og lokale

  Vil du have de største hemmeligheder om New York fra celebrities og lokale? Læs om lækre madsteder, sjove aktiviteter og anderledes oplevelser. Husk dem til din næste rejse til fantastiske New York City.

  Hvor finder man den bedste mad i New York?

  "Søndags dim sum (dumpling) brunch i Chinatown på Dim Sum Gogo. Det e... Læs mere
 • apr30

  8 fede oplevelser i Auckland

  Læs mere om hvad Auckland har at byde på. Auckland er New Zealands største by og vigtigste trafikknudepunkt. Stop op og nyd shopping, restauranter og de naturlige vidundere Auckland har at byde på. Forestil dig et bymiljø, hvor alle bor inden for en halv time fra smukke strande, vandrestier og et dusin af fortryllende ferieøer. Tilføj et solrigt klima, en ry... Læs mere
Kontakt