8 fede oplevelser i Auckland

8 fede oplevelser i Auckland

Læs mere om hvad Auckland har at byde på. Auckland er New Zealands største by og vigtigste trafikknudepunkt. Stop op og nyd shopping, restauranter og de naturlige vidundere Auckland har at byde på. Forestil dig et bymiljø, hvor alle bor inden for en halv time fra smukke strande, vandrestier og et dusin af fortryllende ferieøer. Tilføj et solrigt klima, en rytme af den polynesiske kultur og en lidenskab for fremragende mad, vin og shopping. Så har du Auckland!

1) Sky Tower
Tag op i Sky Tower og oplev Peter Gordons chikke og elegante restaurant – The Sugar Club, slap af med en kop kaffe eller andre forfriskninger i Sky Lounge eller spis på Orbit – den eneste 360° restaurant i Auckland! Du kan også sætte dine penge på spil i Sky Tower Casino. Med tårnets 328 meter højde og 80 km udsyn, er det New Zealands højeste menneskeskabte bygning. Det er selvfølgelig muligt at både SkyWalke og SkyJumpe fra tårnet!! ;)

Udsigt over Auckland City - Viaduct Harbour og sejlbåde

2. Delfin- og hvalsafari
Kig efter hvaler, delfiner og havfugle i de uberørte farvande i Hauraki bugten, blot en kort bådtur fra Aucklands Viaduct Harbour. På denne hval- og delfin safari, er du på udkig efter de dyr der ofte ses i Hauraki Gulf Marine Parks farvande. Eksperter guider og deler sjove fakta og informationer under hele turen. En ekstremt livsbekræftende oplevlese og helt klart et must-do!

Smuk hval i Hauraki Bugten, Auckland

3. Auckland by night
Aucklands natteliv reflekterer byens status som et internationalt og urbant mødested. Der er en afslappet og indbydende atmosfære, og der er plads til alle. Tag eksempelvis til Viaduct Harbour, som er mange gæsters mødested. Her finder du hippe restauranter, pubs, cocktail lounges og vinbarer. Det kan helt klart anbefales at tjekke Aucklands natteliv ud!

Auckland City by night

4. Auckland Zoo
Auckland Zoo er hjemsted for den største samling af indfødte og eksotiske dyr i New Zealand. Parken består af 17 hektar frodig park og ligger kun få minutter fra centrum af Auckland. Der er altid noget at se hele året rundt, herunder en del begivenheder, møder med dyrene, og ”behind the scene” oplevelser hvor du får indblik i dyrepassernes hverdag. Dette din chance for at komme tæt på nogle af verdens smukkeste og mest truede skabninger!

Lion in Auckland Zoo

5. Sightseeing og action
Tag en tur i Jet Boat og få en vaske ægte adventure oplevelse! Der er fuld fart på og det er ren action, og en fantastisk måde at se Auckland på. Der laves spins og tricks ude på vandet, mens en guide fortæller om Auckland City og omgivelserne. Tjek videoen og se om det er noget for dig ;)

 
6. Harbour Bridge
Du kan klatre på Harbour Bridge og sky dive når du er nået til toppen. Det er et adrenalin kick uden lige, med en fantastisk smuk udsigt. Det er den perfekte blanding af eventyr, action og nydelse.


7. Te Hana Te Ao Marama Cultural Village
Gennem ren engagement, drive og passion, er Te Hana blevet forvandlet fra et fattigt samfund til en kulturel Maori oase. Det ligger kun en time nord fra Auckland og byder på fantastiske kulturelle oplevelser. Te Hana Te Ao Marama udviser en bred vifte af Maori billedkunst og kulturelle attraktioner og giver dermed den ultimative New Zealand oplevelse.


8. Viaduct Harbour
Beliggende i hjertet af Auckland City, er havnen et perfekt mødested fyldt med cafeer, sejlbåde og god stemning. Du vælger selv om du vil sidde i solen og nyde noget god mad, eller tage en frisk gåtur rundt om marinaen. Havnen er både fuld af liv i dagstimerne og om aften, og byder på et pulserende natteliv med gode barer og lækre drinks!

Auckland Viaduct Harbour

Læs mere om rejsemuligheder i Auckland, New Zealand

Vil du vide mere om rejser til Auckland?
Kontakt en rejsekonsulent

Relaterede indlæg
Kontakt