9 fede sights i det nordlige USA

9 fede sights i det nordlige USA

Skal du road trippe gennem det nordlige USA? KILROY fortæller dig hvilke byer og seværdigheder du ikke må misse. På vores rejse 'Coast to Coast North' rejser du sammen med andre og oplever alle sights.

9: Ohio, Cedar Point

ohio-cedar point-millenium -force

Ohio er hjemsted for en af de fedeste temaparker i verden, Cedar Point. Cedar Point ligger på et gigantisk areal og er fuld af sjov og glade dage. Hvis du skal besøge Cedar Point bliver du nødt til at prøve Millennium Force - muligvis den fedeste rutschebane i verden. Ohio er også kendt som 'Buckeye State' pga. statens mange buckeye træer. Ohio giver dig en stor bid af det man kan kalde 'det autentiske USA', og i staten er du omringet af smukke søer og søde mennesker. Ohio vil ikke skuffe.

8. Mount Rushmore National Memorial

rejser til Mount Rushmore i South Dakota

Skulpturen af George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt and Abraham Lincoln er ikonisk, og måske du også genkender den fra filmen 'Team America: World Police' fra 2004. Mount Rushmore er dog meget mere end en seværdighed. Området har også outdoor adventure, amerikansk historie og et spændende dyreliv. Mount Rushmore ligger i staten South Dakota.

7. Chicago

rejse til chicago - willis tower

Chicago er også kendt som 'The Windy City' (den blæsende by, red.) byder på et hav af oplevelser året rundt. Hvis du skal rejse til Chicago kan du glæde dig til at skøjte i Millennium Park, sightseeing i Lincoln Park Zoo og hvis du er til shopping kan vi anbefale Magnificient Mile, også kendt som Mag Mile, her er i hvert fald noget for enhver smag. Chicago huser også en masse verdensklasse muséer, og hvis du skal ramme Route 66 på dit road trip, så er det her det rette sted at starte. 
Hvis du skal have en fed oversigt over byen skal du tage på til Skydeck som ligger på 103. sal i Willis Tower, en af de højeste bygninger i USA. Her kan du få nogle fede shots og snaps af Chicago og du kan endda se fire af de omkringliggende stater fra toppen. 

6. Niagara Falls

ture til niagara falls

Niagara Falls er uden tvivl et af de smukkeste syn i verden. Niagara Falls ligger på grænsen mellem USA og Canada. Se vandfaldene fra USA siden fra Observation Tower og hop på Maid of the Mist - du bliver våd!

5. Seattle

spækhuggere i seattle

Seattle er bare en af de byer der har det hele. Fede aktiviteter, vild natur, spækhuggere i det fri og citylife. Smag kaffen i den originale Starbucks og prøv verdens højeste indendørs klatrevæg.

4. Minnesota

ture på mississippi river - sejle på mississippi river

Man tror det ikke men Minnesota er faktisk hjemstat for nogle af de smukkeste sights i Nordamerika, fra frodige grønne skove til smukke søer. Mississippi River er nok den mest kendte som flyder fra Minnesota til Gulf of Mexico. Man siger at man får et langt og lykkeligt liv hvis man går henover floden - måske det er værd at prøve?

3. Glacier National Park

ture i glacier national park

Vi kan anbefale at trekke gennem Glacier National Park. Se stjerner i tusindvis og nyd det vilde dyre- og naturliv. På rejsen 'Coast to Coast North' camperer du blandt andet i Glacier National Park. 

2. New York City

rejse til new york - ture til new york

New York, New York - behøver man sige mere? Hvis du aldrig har været i New York tør vi godt garantere at du ikke bare kan lide byen, du vil ELSKE den. Der er vel en grund til at New York er verdens mest fotografere by (i følge Google Maps).

1. Yellowstone National Park

ture i yellowstone national park

En af verdens mest berømte og spektakulære nationalparker, en blanding af wildlife, fra bisonokser til bjørne til ulve, vandfald, vulkanske pools, klippeformationer og farverige enge. Du føler du er på en anden planet.

Jeg vil til USA!

KILROYs rejsekonsulenter kan hjælpe dig med at skræddersy din rejse til det nordlige USA. På rejsen 'Coast to Coast North' får du hele pakken og oplever alt det ovenstående sammen med andre.

Jeg vil til USA!
Kontakt en rejsekonsulent
Relaterede indlæg
Kontakt