10 byer i USA du skal opleve mens du er i 20'erne

10 byer i USA du skal opleve mens du er i 20'erne

Hos KILROY bliver vi aldrig færdige med at rejse (heldigvis!). Vi vil have mere og mere, og vi har netop tilføjet de her 10 byer i USA til listen over byer som skal besøges mens vi er i 20'erne. Bare fordi at de har de fedeste vibes, en unik kultur og et swag ungdomsliv.

Rejsen starter i...........

10. Seattle, Washington

rejse til seattle

Seattle er den nordligste større amerikanske by i de 48 sammenhængende stater.

Starbucks blev faktisk 'født' i Seattle, og byen er fuld af lækre kaffebarer. Hvis du vil i byen skal du tage til Capitol Hill, den hippe del af byen. På vores fede USA rundrejse 48 stater på 80 dage kommer du bl.a. til Seattle. 

9. Omaha, Nebraska

rejser til nebraska - rejse til omaha

Omaha har navn efter en indianerstamme som oprindeligt boede i området.

Nu tænker du sikkert: "hvorfor skal jeg besøge Omaha?" Men det er faktisk en rigtig fed by. Den blev engang kaldt den mest tømmermændsramte by og det kan kun betyde én ting, i Omaha ved de hvordan man fester [indsæt party emoji her]. Med en voksende indie musikscene, prisvindende muséer og fede underjordiske grotter ved Henry Doorly Zoo, er byen bestemt et besøg værd.

8. Albuquerque, New Mexico

New Mexico -Albuquerque

International Baloon Fiesta finder sted hvert år i oktober.

Albuquerque i New Mexico er rig på kultur og historie og byen er blevet endnu mere berømt med TV-serien Breaking Bad og Hollywood filmen 'The Lone Ranger'. Albuquerque har 310 solskinsdage om året, og husk at opleve Albuquerque International Balloon Fiesta - den største luftballon event i verden - et VILDT syn!

7. Anchorage, Alaska

rejser til alaska

Alaska er idéel til dig der elsker camping, bålpladser, dyreliv og smuk natur.

Anchorage i Alaska har den perfekte kombination af adventure og urban livsstil, en livlig og travl by med Alaskas smukke naturliv i baghaven. Anchorage har noget for alle typer rejsende og med 60 gletschere indenfor en radius af 80 km vil Alaska overraske dig, og du vil komme hjem med naturoplevelser ud over det sædvanlige.

6. Ocean City, Maryland

rejser til maryland - rejse til ocean city

Maryland har fede aktiviteter til alle aldre, og kyststrækningen er det hele værd.

Ocean City i Maryland er kendt som 'Eastern Shore', og her er oplevelser til alle aldre. Tag på smuk lang gåtur på den 5 km lange kyststrækning som kommer til live af arkaderne og de seje street performers, eller tag en slapper på stranden og se solen gå ned efter en perfekt dag i Maryland.

5. Nashville, Tennessee

rejser til Nashville - rejser til tennessee

Der bor mange kendte musikere og kunstnere i Nashville.

Nashville er nok mest kendt for live musik og performances. Hvis du elsker koncerter fra både kendte og ukendte kunstnere, så er Nashville uden tvivl en by for dig. Nashville byder på alt fra rock, pop, bluegrass, gospel og Americana. Dine fødder kommer til at rocke til musikken og på vores fede USA rundrejse 48 stater på 80 dage kommer du bl.a. til Nashville.

4. New Orleans, Louisiana

rejser til louisiana - rejser til mardi gras

Mardi Gras i New Orleans foregår i februar eller marts hvert år.

Hvis du besøger New Orleans på det helt rigtige tidspunkt på året, venter der dig noget af en fest. New Orleans har events såsom Mardi Gras og New Orleans Jazz Festival og med gæster fra hele verden fra Europa til Afrika, er New Orleans en virkelig  stemningsfyldt, fascinerende og happy town med lækker mad og fed musik. På vores USA rundrejse 'Southern Sun' på 21 dage tilbringer du bl.a. et par nætter i New Orleans.

3. Las Vegas, Nevada

rejser til las vegas

Tag en tur på 'The Strip' i Las Vegas.

Las Vegas er kendt for fester og gambling og selvfølgelig sætningen "What happens in Vegas, stays in Vegas." Hvis Las Vegas lokker dig og du endnu ikke er fyldt 21, skal du ikke være ked af det. Der er spandevis af fede aktiviteter såsom skydning, go-kart, vilde rutschebaner og masser af shopping. KILROY har masser af rundrejser hvor du kommer forbi Las Vegas fx. på USA rundrejsen 'Vegas to Grand Canyon'.

2. Portland, Oregon

rejser til portland - rejser til oregon

En gruppe unge nyder stemningen ved Mississippi Street Fair i Portland, Oregon.

Portland gemmer på de fedeste barer og har længe været populær blandt de unge og kunstneriske. Hvis du er over 21 år, skal du uden tvivl besøge et biograf-bryggeri hvor du ser film på en behagelig sofa, får lækker mad og smager på husets øl. Hvis du gerne vil opleve natur og wildlife skal du ikke langt væk fra Portland city.

1. San Diego, Californien

rejser til san diego

San Diego er den næststørste by i Californien og muligvis den aller fedeste. I San Diego kan du surfe, nyde stranden og suge til dig af fede oplevelser og lækker mad. Hvis du vil hike og trekke er San Diego County Mountains ideel. KILROY har flere rundrejser der tager dig til San Diego.

Oplev de fedeste byer i USA inden du bliver gammel og grå - Explore life!

Har du fået rejsefeber?
Kontakt en rejsekonsulent

 

Relaterede indlæg
Kontakt