10 sindsygt smukke steder i Canada

10 sindsygt smukke steder i Canada

KILROY elsker Canada! Derfor får du vores rejseguide om Canada.

Canada har den vildeste natur der får dig til at falde bagover. Befolkningen er ubeskriveligt venlig, og landet byder på eventyr, action, adventure og afslapning. Hvis du er ved at planlægge en rejse til Canada skal du, så vidt muligt, forsøge at inkludere så mange af disse sights som muligt.

Hvis du har spørgsmål om rejsen til Canada kan du altid kontakte en rejsekonsulent.

10. Lake Superior

adventure i Canada - det bedste i canada -lake superior

Hvis du elsker søer, er Lake Superior helt klart et besøg værd. Lake Superior er en af de største ferskvandssøer i verden, og omgivelserne er fænomenale. 

9. Toronto og CN Tower

Edgewalk på CN Tower i Toronto

Toronto er Canadas kulturelle hovedstad og huser det vilde CN Tower. Engang var den den højeste fritstående bygning i verden, og udsigten er ikke til at tage fejl af. Hvis du er frisk, kan du tage på Edgewalk hvor du går HELT ude på kanten (vi garanterer at du mærker adrenalinen i kroppen).

8. Vancouver Island 

se spækhuggere i Canada - Vilde spækhuggere

Vancouver Island er et must-see i det vestlige Canada. Vancouver Island har et fantastisk dyre- og naturliv så husk et fuldt opladt kamera eller telefon. 

7. Canadian Prairies

Canadian Prairies - rejse rundt i Canada

The Canadien Prairies spreder sig over tre canadiske provinser: Alberta, Saskatchewan og Manitoba. Det kæmpe store område vil IKKE skuffe dig. 

6. Quebec City

rejse til quebec city - quebec cityguide

Quebec City minder mere om en europæisk landsby end den største by i en provins i Canada. Quebec City har den perfekte størrelse til et par city-dage og du vil elske Chateau Frontenac. Hvis du er her om vinteren, kan vi anbefale Quebec Winter Carnival. Husk at øve dit franske inden du besøger denne del af Canada.

5. Calgary

rejse til calgary - calgary cityguide

Calgary er en populær by og figurerer endda på en liste som avisen New York Times har lavet over '52 byer du skal besøge'. Calgary har den årlige Calgary Stampede i juli, musik events, mad festivaler og rodeo shows. Og så er den super hyggelig.

4. Wells Gray Provincial Park

Canada -Wells Gray Provincial Park -helmcken falls

Selvom Wells Gray Provincial Park ikke officielt er en nationalpark, er den bestemt et besøg værd. I Wells Gray finder du skove, bjerge, floder og et vildt dyreliv. Over 40 vandfald pryder området, og du kan overnatte i parken og sejle i kano på rejsen "Canadian Parks West."

3. Niagara Falls 

ture til Niagara falls - maid of the mist

Niagara Falls vandfaldene deler New York State og den candadiske provins Ontario med det højeste fald i verden. En af de fedeste ting du kan ved Niagara Falls er, at sejle med The Maid of the Mist hvor du kommer helt tæt på det vilde vandfald og mærker dråberne på kinderne - du bliver våd!

2. Banff National Park

rejse rundt i banff national park - nationalpark i canada

Den ældste Nationalpark i Canada ligger i canadiske 'the Rockies' og den får dig til at tabe vejret for et øjeblik. Du ser de mest blå søer mens du trekker, og når du skal hvile fødderne kan du gøre det i Banff Upper Hot Springs. Banff er et must! 

1. Whistler 

rejser i whistler - skiferie i whistler - oplevelser i whistler

Whistler, kære Whistler! Med navnet Whistler kan man næsten ikke undgå at sige ordene 'adventure' og 'ekstremsport'. Whistler ligger kun to timer nord for Vancouver og hvis du er til adventure, har Whistler det hele. De bedste skibakker, udfordrende hikingruter og en fed mountainbike park. Rejsen 'Mountie' tager dig bl.a. til Whistler.

Se alle vores oplevelser i Canada
Læs mere!

 
Artiklen er inspireret af Trek America

Kontakt