Rejseguide: 48 timer i Bangkok

Rejseguide: 48 timer i Bangkok

Har du kun få dage i vilde Bangkok? Her får du gode råd til hvordan du kan få det bedste ud af din rejse til Bangkok.

Billige flybilletter til Bangkok

KILROY har særlige aftaler med flyselskaberne hvilket betyder, at vi tilbyder billige og fleksible flybilletter til Bangkok og andre steder i verden. Søg og book online, eller hos en rejekonsulent.
Tip: Det er oftest billigere at rejse om onsdagen, så hvis du har mulighed for det, så vær fleksibel med dine rejsedatoer.

Ankomstpakke i Bangkok

Mange rejsende tror, at de skal hurtigt videre fra Bangkok, men det er klart en misforståelse. Vi vil uden tvivl anbefale et par dage i Bangkok. Du kan fx. starte din rejse med en ankomstpakke i Bangkok hvor din overnatning er ordnet de første par nætter. Det er en rigtig rar måde at lande på.

Hvordan kommer man rundt i Bangkok? 

rejse med tuktuk i bangkok

Hvis du bestiller en ankomstpakke bliver du hentet i Suvarnabhumi lufthavn, og kørt videre til New Road Guesthouse hvor der er overnatning og morgenmad de to første dage.  

Du kan komme med Bangkoks metro, Skytrain, kun 5 minutters gågang fra New Road Guest House, og det tager ca. 15 minutter i taxi til de mest populære shoppingområder i Bangkok. 

Hvis du ankommer til Bangkok alene anbefaler vi, at du tager en taxa med taxameter. Vær opmærksom på, at du vil blive kontaktet af mange uden taxameter i lufthavnen. Ignorer dem, og spørg efter en taxa med taxameter. Det skal ikke koste meget mere end 500 THB at køre til Khaosan Road Area fra lufthavnen.

Hoteller i Bangkok

KILROY har en masse hoteller og hostels i Bangkok som du kan booke online, eller få hjælp af en rejsekonsulent. Hvis du ikke benytter dig af ankomstpakken nævnt foroven, vil vores rejsekonsulenter med glæde hjælpe dig med at booke overnatning i Bangkok og andre steder i Thailand. De kan anbefale områder, give dig gode råd og insider tips.

Seværdigheder i Bangkok

Bangkok har nogle af verdens smukkeste templer og paladser i verden. Tag på flodtur og se kæmpemæssige Wat Arun templet, Grand Palace og Wat Pho. Du skal også opleve Golden Buddha som er et fantastisk symbol på Buddhismen på 15 meter i højden og 46 meter i bredden. Alle de ovennævnte attraktioner er tæt på hinanden, så dem kan du godt nå på din første dag i Bangkok. 

Når solen går ned

Khaosan road i Bangkok

Når solen går ned er det et livligt og farverigt Bangkok der vågner. Khaosan Road byder på gadekøkkener, shopping, barer og natklubber som er åben til tidlig morgen. Du skal have det sjovt, og også huske at opleve denne side af Bangkok på din rejse.

Shopping i Bangkok

Bangkok har nogle af de største shoppingmalls i verden. Besøg berømte Central som har verdens mest berømte brands - ofte til en biligere pris end derhjemme. Hvis du er mere til markeder, så skal du prøve MBK. Dette center har shopping til alle budgetter og stilarter.

Hvis du er i Bangkok over en weekend, kan du tage til Chatuchak Weekend Market. Det siges at her kan man købe ALT. Man kan sagtens bruge en dag her, og bare gå rundt og ose.

Udsigten i Bangkok

Hvis du vil have en god udsigt ud over byen, kan du tage op i Cloud 47 i Silom, hvor du får en fed 'wow oplevelse' til en god pris. Tag en tuktuk derhen, og få en ekstra oplevelse oven i hatten, mens du suser gennem Bangkoks travle trafik.

Hvor skal jeg tage hen efter Bangkok?

Når du har nydt et par dage i Bangkok, kan du fortsætte rejsen til landets smukke øer og tage dit dykkerbevis i Thailand. Her skal du nyde livet under havets overflade og slappe af på strandene mellem undervisningen. Du kan også tage ud at trekke i Thailand med andre eventyrlystne og komme tæt på den fascinerende kultur og landets dyreliv. 
Du kan også vælge at komme tættere på landet og kulturen ved at blive frivillig i Thailand og hjælpe elefanter der har været i fangenskab tilbage i naturen, eller arbejde med børn og unge. Frivilligt arbejde i Thailand er en fantastisk mulighed for at give tilbage til det land man besøger. Overnatning og de fleste måltider er inkluderet i prisen. 

Thailand har unikke muligheder for alle aldre, og KILROYs rejsekonsulenter vil med glæde hjælpe dig med at sammensætte rejsen til Thailand. 

Trekking i Thailand

Fra 2040,-
Trekking i Thailand
6-24 dage
Tag ud at trekke i Thailand på en adventurerejse med andre eventyrlystne. Kom tæt på naturen og dyrelivet med en guide der sørger for at give jer de bedste highlights i Thailand natur.
Har du spørgsmål? Læs mere!

 

Dykning i Thailand

Fra 1510,-
Dykning i Thailand
3-6 dage
Tag dit dykkerbevis i smukke Thailand og mød marinelivet ud for Thailands øer. KILROY har PADI dykkerbevis, fun dives og Advanced dykkerbevis flere steder i Thailand
Har du spørgsmål? Læs mere!

 

Frivilligt arbejde i Thailand

Fra 1535,-
Frivilligt arbejde i Thailand
7-28 dage
Bliv frivillig under din rejse i Thailand og kom tættere på kulturen og de lokale på din rejse. Frivilligt arbejde er en rigtig god måde for dig at hjælpe landet du besøger, samtidig med at du gør en forskel og udvikler dig personligt.
Har du spørgsmål? Læs mere!
Har du spørgsmål om rejsen til Bangkok?
Kontakt en rejsekonsulent
Relaterede indlæg
Kontakt