Her foregår den fedeste vandkamp, skal du med?

Her foregår den fedeste vandkamp, skal du med?

Pak din Super Soaker og book din flybillet til Thailand. I april hvert år hostes der i flere byer en gigantisk vandkamp, og det er kun en regel - det er alle mod alle.

Songkran Festival i Thailand

Navnet på vandfesten er Songkran og alle er inviteret med. Du bliver drivvåd og du griner om kap med de andre i Sydøstasiens største vandkamp. Du skal ikke tro at du er sikker blot fordi at du er turist, faktisk rotter de lokale sig sammen, og tager byen rundt for at gøre folk våde. Og det er heldigvis rart, for det er alt for vamt.

Festlighederne markerer at regnen er på vej, og regnen hjælper de lokale landmænd. De lokale buddhister vasker deres Buddha statuer og hælder vand over de ældre, af respekt, og for at vise dem at de ønsker dem et langt liv. Derefter bevæger de sig mod byen for at kaste med vand på byens indbyggere.  

Songkran festival i thailand

Du har to muligheder - affyr eller løb

Så nu skal du vælge. Hvis du er i Thailand i april kan du enten gemme dig på dit hostel indtil Songkran er ovre, eller også tager du din poncho på (eller dropper den helt), loader din Super Soaker og omfavner denne fantastiske festival (som vi egentlig også burde indføre i Danmark).

Det bliver muligvis den fedeste vandkamp du nogensinde har deltaget i. 

Hvad så bagefter?

Efter du har deltaget i verdens fedeste vandkamp, kan du fortsætte dit eventyr i Thailand ved at deltage i frivilligt arbejde med elefanter eller tage et dykkerbevis på en af Thailands smukke øer. Fortæl os dine drømme og vores rejsekonsulent vil gøre alt for at få dem til at gå i opfyldelse.

Vil du have et tilbud på en rejse til Thailand?

Ring til vores rejsekonsulenter på 70 15 40 15, send os en e-mail eller book et møde i en af vores butikker i KBH, Odense eller Aarhus.

Relaterede indlæg
Kontakt