Frivilligt arbejde med hvidhajer

Frivilligt arbejde med hvidhajer

Lyder det som en joke? Der er skam rigtig nok! Gennem KILROY har du nu mulighed for at arbejde med et af verdens mest frygtindgydende og fascinerende dyr; hvidhajen.

Tag del i vores projekt i Sydafrika og kom helt tæt på hvidhajen, i dens naturlige miljø. Frivillige vil bl.a. hjælpe til med forskningen af hajer, studere deres vaner og hjælpe med at arrangere dykning i bur med turister.

Meget af det forskningsudstyr der benyttes finansieres af de såkaldte "cage dives" og er derfor en vigtig ressource til at komme tættere på de ofte misforståede dyr. Det kræver mange ressourcer at undervise og oplyse folk til at respektere, frem for at frygte hvidhajen. Dette er et oplevelsesrigt og action-fyldt projekt som vil ændre dit syn på hajer for altid.

Hvidhajer er intelligente og sårbare dyr, og fortjener både sympati og respekt. Uddannelse hjælper folk til at ikke at frygte hajer, men opnå en bedre forståelse for en af de mest udrydningstruede dyrearter på jorden.

Projektet er dedikeret til forskning og bevaring af hvidhajen og samarbejder med studerende, eco-turister, forskere, dyreværnsorganisationer og forskellige marine ressourcer. Hovedformålet er at ændre menneskets syn på hvidhajen og at forhindre den årlige slagtning af næsten 100 mio. hajer. "Everything we do, we aim to do in harmony with nature and the environment we are working in." - Project Manager

Det dedikerede hajprojekt har været med til at gennemføre populationskontrol og adfærdsmæssig forskning siden 1991.

Minimum alder for at deltage er 18 år

Inkludert:

  • Overnatning med andre frivillige (inkl. køkkenfaciliteter)
  • Transfer ved ankomst
  • Oplæring i biologi, adfærd, forskning, bevaring, holdninger, hajangreb og grundlæggende sømandskundskaber
  • Morgenmad hver dag, samt frokost på sø-dage
  • Alt papirarbejde, placering og kontakt med organisationen
  • Månedlig donering til projektet

OBS! Vær opmærksom på at flybilletten tur/retur til Cape Town ikke er inkluderet, men at vi hjælper dig med at finde den billigste flybillet.

Se video om arbejdet med hvidhajer og marinebiologi i Sydafrika

Se vores rejsekonsulent Mirzas møde med hvidhajer i Sydafrika


Deltag i frivilligt arbejde i Sydafrika og få chancen for at arbejde med hvidhajen

Frivilligt arbejde med hvidhajer i Sydafrika er en unik mulighed for dig der interesserer dig for bevaring af Jordens truede dyrearter

Kom på tætteste hold med dette frygtindgydende men misforståede dyr

Kontakt os for mere information

Du kan læse mere om frivilligt arbejde med dyr og finde forskellige projekter som dette på andre destinationer i hele verden.

Ønsker du mere information om andre projekter?
Kontakt os

 

Relaterede indlæg
Kontakt