• aug31

  Derfor var USA – 'Coast to coast' mit livs største eventyr

  11 unge, 17 stater, 42 dage – her fortæller tre unge om, hvorfor KILROYs Explorers’ Club - USA Coast to coast road trip har været en oplevelse for livet.

  Kaj Sjang Lü, 19 år, København - Det har været den mest oplevelsesrige tur, som jeg nogensinde har været på. Det er helt utroligt, at man når at opleve så meget på seks uger. Føler jeg har set hele USA på 42 dage – og så i selskab med en sjov gruppe mennesker. Det er altid sjovere at gøre ting sammen end alene.

  Bedste oplevelse på turen?
  - Det er svært at vælge, hvad der har været den fedeste oplevelse på turen. Min top fem må være Monument Valley, Grand Canyon, Yosemite, Las Vegas og Venice Beach. Men hvis jeg skal vælge, er det Monument Valley. Jeg følte jeg kunne genkende det hele – som om man var med i en film. Og så ... Læs mere
 • aug25

  Sådan kommer du til Machu Picchu

  Af Emma
  En trekkingtur ad Inkastien til Machu Picchu står højt på listen over drømmerejser hos mange. KILROY har flere trekkingture til Machu Picchu til en pris hvor alle kan være med!

  Kort om turen til Machu Picchu Du skal være i god fysisk form for at bestige Machu Picchu, men du behøver slet ikke at være ironman eller ironkvinde. Trekket til ink... Læs mere
 • aug24

  Fede oplevelser på en studietur til London

  Af Emma
  .....Kom backstage og få de fedeste oplevelser på en studietur til London.

  Hvis I er ved at arrangere studietur, kan du tippe din lærer om, at KILROY også arrangerer studieture med fede oplevelser. 

  Se vores eksempler på 3 fede oplevelser i storbyen London:

  1: Studiebesøg hos BBC Studios KILROY kan arrangere en spæ... Læs mere
 • aug18

  Rejs rundt i New Zealand i en campervan

  En campervan i New Zealand giver dig den ultimative frihed for at opleve Kiwiernes land og den smukkeste natur som New Zealand byder på. Glæd dig til bjerge, gletschere og fede muligheder for adrenalin og aktiviteter. Hvis du oven i købet er fan af Ringenes Herre, kan du forvene at se de frodige Mordor landskaber mens du er på road trip gennem ... Læs mere
 • aug07

  Tilbud på hele verden med Air France & KLM. Book inden 20/8

  Air France KLM & KILROY har netop frigivet en række fede flytilbud på spændende destinationer i hele verden. Bl.a. Bogota, Rio de Janeiro, Bali, Singapore, Kilimanjaro og Zanzibar. Se hvilke andre destinationer der er på tilbud ved at søge online.

  Salgsperiode: NU - 20. august 2015
  Rejseperiode: Afhængig af destinat... Læs mere
 • aug07

  Flyv til New York fra 2.997

  Vi har lige nu vilde priser på flybilletter til bl.a. Chicago, New York, San Francisco, Washington DC, Tokyo, Beijing & Hong Kong.

  Vil du sikre dig en af de billige flybilletter til din drømmedestination? Du skal være hurtig - kampagnen slutter allerede d. 8. august kl. 14.

  Ring 70 15 40 15 i dag, for at sikre din billet og hør mere om kampagnen.

  Rejseperiode: 03/11-16/03 (blackout 16/12 2015 - 07/01 2016)

 • aug03

  Derfor skal du rejse med andre unge...

  Selvom man sagtens kan erobre verden alene, er det altid federe at have en hær af venner bag sig. Med KILROYs Explorers’ Club rejser du med andre unge danskere, så der altid er nogle at opleve verden med lige ved din side.

  Vi har spurgt tre unge på Explorers’ Club rejse rundt i USA, hvad det bedste ved at rejse med andre unge er...Læs mere
Kontakt