Derfor skal du rejse med andre unge...

Derfor skal du rejse med andre unge...

Selvom man sagtens kan erobre verden alene, er det altid federe at have en hær af venner bag sig. Med KILROYs Explorers’ Club rejser du med andre unge danskere, så der altid er nogle at opleve verden med lige ved din side.

Vi har spurgt tre unge på Explorers’ Club rejse rundt i USA, hvad det bedste ved at rejse med andre unge er...

Simone Gaasvig, 21 år, Sønderborg

  • Jeg synes, det fedeste ved at rejse med andre unge er, at man får nye venskaber samtidigt med, at man oplever den store verden.

Som person er jeg mega social anlagt, og jeg elsker at være sammen med folk og at lære nye mennesker at kende. Det er helt sikkert fedt at rejse med andre danskere, som man kan hænge ud med, når man kommer hjem også. Jeg tror, at jeg ville føle mig hurtigt ensom, hvis jeg rejste selv.

Der er selvfølgelig også en tryghed i, at man hele tiden er flere sammen, men der er stadig rig mulighed for at teste sig selv af og lære sig selv bedre at kende.

Niklas Hasforth, 22 år, København

  • Det fedeste ved at rejse i en gruppe er, at man altid kan lave sin egen hygge eller holde en fest. Det er virkelig fedt at have nogle at dele oplevelserne med.

Og så tror jeg, at man springer ud i nogle ting, som man ikke havde gjort alene. Jeg tog på den vildeste hike i mit liv sammen med to andre gutter fra vores gruppe. Ruten var virkelig hård, og det var ikke noget, jeg havde sprunget ud i selv. Herudover er Explorers’ Club en god måde at blive introduceret til backpacker-livet, hvis man ikke er vant til det.

Rikke Bager Knudsen, 24 år, Vejle

  • Når man rejser på den her måde, lærer man nye mennesker at kende, som man aldrig ville lære at kende hjemme. Det er skide hyggeligt at være sammen – især om aftenen, hvor der altid er nogle der er klar på et spil 500 eller snobrød over bålet, når vi sover i telt.

Når man er en stor gruppe, som ikke kendte hinanden i forvejen, der rejser sammen  - så ser man også nye sider af sig selv og udvikler sig som person. Det tror jeg er sundt. Og selvom det giver en tryghed at rejse i en gruppe, så har jeg helt sikkert skubbet mig selv ud over mine grænser, og min ’komfortzone’ er rykket væsentligt.

Læs mere om KILROYs Explorers' Club rundrejser med andre unge.

Simone, Niklas & Rikke

Simone, Niklas & Rikke

Explorers' Club ved Grand Canyon

Kontakt