Sådan kommer du til Machu Picchu

  • 25 august 2015
  • Af Emma
Sådan kommer du til Machu Picchu

En trekkingtur ad Inkastien til Machu Picchu står højt på listen over drømmerejser hos mange. KILROY har flere trekkingture til Machu Picchu til en pris hvor alle kan være med!

Kort om turen til Machu Picchu

Du skal være i god fysisk form for at bestige Machu Picchu, men du behøver slet ikke at være ironman eller ironkvinde. Trekket til inkaernes glemte by Machu Picchu i Peru, er et af verdens mest kendte treks, og trekket til Machu Picchu er tidligere blevet udnævnt til et af "New 7 Wonders of the World". Trekket starter i byen Cuzco og strækker sig over 44 kilometer. Det tager typisk 4 dage at gennemføre og awarden er det smukkeste syn du kan forestille dig. KILROY har flere typer ture til Machu Picchu med en guide, som sørger for at du får alt det bedste med på ruten.

Forneden kan du læse mere om forskellige ruter og vores rejsekonsulenter sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at designe din drømmerejse.

Udvalg af fede ruter til Machu Picchu

Kontakt vores rejsekonsulenter hvis du har spørgsmål om turene.

Q&A om trekket til Machu Picchu

Hvorfor skal man trekke til Machu Picchu?
Hvis du bare vil se Machu Picchu behøver du ikke nødvendigvis at hike eller trekke da du også kan tage en bus eller et tog. Men hvis du har mulighed for det, så vil vi kraftigt anbefale vandreturen, da det er en unik oplevelse. Du oplever Inkariget og går den samme rute som de gjorde for flere hundrede år siden. Du ser en masse smukke ruiner på ruten og guidens historier og fortællinger gør turen levende og visuel. Og så er stoltheden over at gennemføre helt ubeskrivelig!

Hvordan kommer man til Machu Picchu?
Man flyver til Cuzco i Peru hvorfra langt de fleste ture starter. Det er også her man får introduktion til trekket aftenen inden afrejse.

Hvornår skal man booke?
Det anbefales at booke så snart at du kender dine rejsedatoer til Peru og Machu Picchu. Grunden til at man skal booke i god tid er, at der kun er tilladt 500 besøgende per dag hvilket vil sige 200 turister og 300 guider/bærere. Hvis du gerne vil trekke i juni, juli og august skal du booke mindst seks måneder i forvejen. Hvis du gerne vil trekke i april, maj, september og oktober, kan du booke cirka fire måneder i forvejen. Dog anbefales det også at booke mindst fire måneder i forvejen i lavsæsonen.

Skal man være i god fysisk form?
Du skal have en god fysik for at kunne udføre trekket, men det er muligt for de fleste. Der er endda også ældre mennesker der gennemfører trekket uden problemer.  Dog kan man komme ud for højdesyge på ruten. Vi anbefaler at man ankommer til Cuzco et par dage inden trekket starter for at afklimatisere og slappe af, og så skal man undgå alkohol i dagene op til trekket starter.

Det er en god ide at træne moderat i ugerne op til trekket starter, men det skal pointeres at man ikke behøver at være marathon løber. 

Har du spørgsmål om trekking til Machu Picchu?
Kontakt en rejsekonsulent

 

Relaterede indlæg
Kontakt