• nov27

  Ønskeseddel til dig der elsker at rejse

  Det bliver koldere og butikkerne er fyldt med marcipan, julebryg og julepynt. Du skal skrive en ønskeseddel til familie og venner og øverst står der bare:

  "REJSER"

  Hvad kan en rejseglad ønske sig? KILROY giver julegaveforslag til dig der elsker rejser, og bare gerne vil opleve mere, og mere og mere.....

  1. Gavekort fra KILROY Ønsk dig et gavekort til rejser. KILROY kan udstede gavekort som du kan bruge til både flybilletter eller oplevelser i udlandet. Fx. dykkerkursus, surf camp eller trekking rejse? Måske er du stadig i tvivl om hvor du vil hen, og vores rejsekonsulenter vil med glæde give dig gode tips og råd om din rejse til udlandet.

  Send dette link til et KILROY rejsegavekort til din familie og venner.

  3. GoPro kamera

  Hvem drømmer ikke om at eje et GoPro-kamera? Som backpacke... Læs mere
 • dec28

  Working holiday i Canada - Skibums i verdensklasse

  Sig på gensyn til familien og vennerne hjemme i Danmark. Pak tasken og spring så ud i en fed working holiday sæson som skibums i Canada. Det gjorde jeg i sæsonen 2014/2015, i samarbejde med KILROY og oplevede en helt ny side af både verden og mig selv.

  Af Kristian Kvist – På working holiday i Whistler samt Si... Læs mere
 • dec01

  10 grunde til at det ødelægger dit liv at rejse

  At rejse er uden tvivl noget af det mest fantastiske i verden. Åh, den adrenalin man mærker når man er ved at booke en flybillet og nærmest ryster på hænderne når man indtaster dankort-oplysningerne, kender du det? Eller dagen hvor der er afrejse og det føles helt ligesom juleaften da man var barn - er der noget bedre?Læs mere
Kontakt