Ønskeseddel til dig der elsker at rejse

Ønskeseddel til dig der elsker at rejse

Det bliver koldere og butikkerne er fyldt med marcipan, julebryg og julepynt. Du skal skrive en ønskeseddel til familie og venner og øverst står der bare:

"REJSER"

Hvad kan en rejseglad ønske sig? KILROY giver julegaveforslag til dig der elsker rejser, og bare gerne vil opleve mere, og mere og mere.....

1. Gavekort fra KILROY

Ønsk dig et gavekort til rejser. KILROY kan udstede gavekort som du kan bruge til både flybilletter eller oplevelser i udlandet. Fx. dykkerkursus, surf camp eller trekking rejse? Måske er du stadig i tvivl om hvor du vil hen, og vores rejsekonsulenter vil med glæde give dig gode tips og råd om din rejse til udlandet.

Send dette link til et KILROY rejsegavekort til din familie og venner.

3. GoPro kamera

ønskeseddel til rejseglade

Hvem drømmer ikke om at eje et GoPro-kamera? Som backpacker findes der en million situationer, hvor du bare har BRUG for et GoPro-kamera. Film din første dykkeroplevelse, din tur på surfbrættet på surf camp eller film dit road trip i USA

4. Lonely Planet bøger

ønskeseddel til rejseglade

Lonely Planer bøgerne ER bare fede. Og så ser de fede ud på hylden efter din rejse er slut, og du elsker de slidte sider og små noter og visitkort du har lagt ind i dine bøger. Man kan aldrig få for mange Lonely Planet bøger, og der er over 500 at vælge i mellem. Måske er bogen «Best in travel 2016» en god idé? Med ISIC studiekortet får du 30 % rabat på både trykte og elektroniske bøger fra Lonely Planet!

5. Pandelygte

Pakkeliste for backpacking

En pandelampe er ikke just sexet! Men den er saft suseme praktisk på din rejse, tro det eller ej. Brug den på din natsafari i Tanzania, telttur i Yosemite eller i ørkenen i Marokko. Du vil faktisk elske den, og være ret ligeglad med at se lidt kitsch ud. Du ender med at pose med den på alle billeder i stedet. 

6. Rejseforsikring

ideer til ønskeseddel

Hvis du planlægger mange rejser i 2016, kan det være brugbart at købe en årsrejseforsikring. Vi anbefaler ALDRIG at man rejser uden rejseforsikring, så hvorfor ikke ønske dig en til jul. Det er bare fedt at få den betalt af bedsterne eller forældrene, og de er helt sikkert enige i, at det er en god gave fra dem. En rejseforsikring er din bedste ven på rejsen da du har hjælp 24/7 fra alle hjørner af verden. Hvis du er under 35 år, kan du ønske dig en ungdomsrejseforsikring.

7. Hovedtelefoner

hvad skal jeg ønske mig til julEnten skal du sidde 10 timer på et fly til Australien, 10 timer i en bus i Asien eller begge dele, og så kan et par gode hovedtelefoner være guld værd. Lyt til ny musik, lydbøger eller lær et sprog undervejs. 

9. Scratch map

ønsker til julHvor mange lande har du været i? Med dette kort kan du holde styr på det, og endda blære dig lidt overfor de gæster du får på besøg. Verdenskortet fungerer som et skrabelod. Læs mere og køb scratch out kortet her.

10. Powerbank med solceller

ønsker til jul

Når man rejser jorden rundt, er det ikke altid man ved om man får adgang til strøm, eller hvornår man får det næste gang. Måske er du ENDELIG nået frem til Machu Picchu, eller op til toppen af Kilimanjaro og indser pludselig at dit kamera eller telefon er tør for strøm, doh! Med en powerbank behøver du ikke længere bekymre dig om dette. En powerbank lades op i solen mens du trekker i udlandet, og du har strøm når du har brug for det. Genialt!

Har du spørgsmål om rejser?
Spørg en rejsekonsulent
Relaterede indlæg
Kontakt